Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Találkoztál már vajdasági...

Találkoztál már vajdasági magyarral? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen más mint mi vagyunk. Képzeld a két füle között van a feje, és kétlábon jár, nem úgy mint Te!
2011. márc. 25. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan. Eszre sem veszed a beszedjen, hogy nem Magyarorszagon elt. En keves vajdasagit ismerek, inkabb erdelyieket es felvidekieket, de egyikrol sem tudnad megmondani, hogy nem magyarorszagiak.
2011. márc. 25. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
4%

Én találkoztam eggyel.

Régiesen öltözködött, nagy kalappal és olyan régies jellegzetes bajsza is volt. Leginkább egy régi birkapásztorra hasonlított.

2011. márc. 25. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
SAJNOS! Sokszor! Ő a fogorvosom, itt él Magyarországon. Nagyon jó fej, jóképű, focista, tagja az orvosválogatottnak, Ausztriában edző, mélytengeri búvár. A felesége is nagyon csinos. Négy gyönyörű gyerekük van, hárman már egyetemen tanulnak, közülük az egyik Bécsben. Ragyogóan beszélnek magyarul, szerbül, olaszul és németül. Az egész család nagyon szimpatikus.
2011. márc. 25. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez meg milyen kérdés? Olyan, mintha azt kérdeznéd: találkoztál már jetivel? :D

/egy vajdasági magyar/

2011. márc. 30. 06:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés !

Igen találkoztam, hát olyan humanoid forma, van neki feje, meg lába sőt még keze is. A fején két szem két fül és még haja is van. Hát, hirtelen ennyi...

Ökörköri

2011. márc. 30. 09:14
 7/14 NL2010 válasza:
Jetivel én leggyakrabban a Moszkva tér környékén szoktam találkozni.
2011. márc. 31. 04:40
 8/14 anonim válasza:
70%
Meglátásom szerint műveltebbek még idáig, hacsak el nem butítják őket is a sok tartalmatlan , hülyítő, úgynevezett szórakoztató műsorral!
2011. márc. 31. 09:09
 9/14 szekelyeszter válasza:
Azért kíváncsi volnék, egyálatlán milyen ember tesz fel ilyen kérdést? Mégis milyen választ várt szerintetek? Milyen elképzelései lehetnek vajon úgy általában a világról, ha a határon túli magyarokról azt hiszi valami külön állatfajta?
2011. márc. 31. 12:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem hiszem azt,hogy egy egészen másik faj,csak éppen én is vajdasági magyar vagyok,és érdekelt,hogy bennetek van-e valamilyen előítélet a vajdaságiakkal szemben.Mert sajnos azt kell mondanom,hogy találkoztam olyan emberekkel már jónéhányszor Magyararországon,akik ezmiatt lekezelően viselkedtek velem,és megjegyzéseket is tettek a mi "elszerbesedett nyomoronc életvitelünkre".
2011. márc. 31. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!