Találkoztál már vajdasági magyarral? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 20:44
1/14 anonim válasza:
Teljesen más mint mi vagyunk. Képzeld a két füle között van a feje, és kétlábon jár, nem úgy mint Te!
2/14 anonim válasza:
Ugyanolyan. Eszre sem veszed a beszedjen, hogy nem Magyarorszagon elt. En keves vajdasagit ismerek, inkabb erdelyieket es felvidekieket, de egyikrol sem tudnad megmondani, hogy nem magyarorszagiak.
3/14 anonim válasza:
Én találkoztam eggyel.
Régiesen öltözködött, nagy kalappal és olyan régies jellegzetes bajsza is volt. Leginkább egy régi birkapásztorra hasonlított.
4/14 anonim válasza:
SAJNOS! Sokszor! Ő a fogorvosom, itt él Magyarországon. Nagyon jó fej, jóképű, focista, tagja az orvosválogatottnak, Ausztriában edző, mélytengeri búvár. A felesége is nagyon csinos. Négy gyönyörű gyerekük van, hárman már egyetemen tanulnak, közülük az egyik Bécsben. Ragyogóan beszélnek magyarul, szerbül, olaszul és németül. Az egész család nagyon szimpatikus.
5/14 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés? Olyan, mintha azt kérdeznéd: találkoztál már jetivel? :D
/egy vajdasági magyar/
6/14 anonim válasza:
Érdekes kérdés !
Igen találkoztam, hát olyan humanoid forma, van neki feje, meg lába sőt még keze is. A fején két szem két fül és még haja is van. Hát, hirtelen ennyi...
Ökörköri
7/14 NL2010 válasza:
Jetivel én leggyakrabban a Moszkva tér környékén szoktam találkozni.
8/14 anonim válasza:
Meglátásom szerint műveltebbek még idáig, hacsak el nem butítják őket is a sok tartalmatlan , hülyítő, úgynevezett szórakoztató műsorral!
9/14 szekelyeszter válasza:
Azért kíváncsi volnék, egyálatlán milyen ember tesz fel ilyen kérdést? Mégis milyen választ várt szerintetek? Milyen elképzelései lehetnek vajon úgy általában a világról, ha a határon túli magyarokról azt hiszi valami külön állatfajta?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem hiszem azt,hogy egy egészen másik faj,csak éppen én is vajdasági magyar vagyok,és érdekelt,hogy bennetek van-e valamilyen előítélet a vajdaságiakkal szemben.Mert sajnos azt kell mondanom,hogy találkoztam olyan emberekkel már jónéhányszor Magyararországon,akik ezmiatt lekezelően viselkedtek velem,és megjegyzéseket is tettek a mi "elszerbesedett nyomoronc életvitelünkre".
2011. márc. 31. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!