12 évig tanulta az angolt és nem jutottam vele 1-a 2 re. Pár hónapja + tetszett a japán nyelv ritmikusság és hangszintje szerintetek mennyi esélyem van + tanulni? Perfectre?
Japánból a középfokú szintet kb. 4-szer annyi ideig tartó tanulással lehet elérni, mint egy könnyű nyelvből (pl. angol, francia, spanyol stb).
Az angolt kellene megtanulnod, értelme is van, és esélyed is van elérni belőle egy jobb szintet.
Ne tekintsd magad reménytelennek az angol szempontjából, igenis VAN remény! Tudom ajánlani például a Kacagva angolult, az egészen máshogy működik, mint a megszokott tantermi módszerek.
Viszonylag jó lexikális tudással nem mertem angolul beszélni, és ezzel a módszerrel megoldódott a nyelvem.
Szerintem a logika miatt gondolta.
Bár én nem látok közte összefüggést, matekból világ életemben 2-es 3-as voltam, de 6 nyelven beszélek...
Az viszont igaz, hogy a japán nem éppen a legkönnyebb nyelv (bár nem is a legnehezebb), de ha az angolt nem voltál képes megtanulni, ami viszont elég könnyű, akkor nem sok esélyed van...
Én azt mondom, hogy ha kommunikáció szintjére akarsz eljutni, akkor japánból az könnyű.
A mondat szerkezete hasonlít a magyaréra, kiejtése könnyű. Sok a logika a nyelvben.
Nehéz lesz belefogni de szerintem menni fog.
Én egy évet éltem ki, és 9% híján buktam el a felsőfokút úgy, hogy nem tanultam. (Szerintem a nikyu az megfelel egy felsőfokúnak...)
Ha kell segítség, szívesen segítek. Tudok tippeket adni, ill. ha nem értesz valamit akkor elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!