Mit jelent a shortcake?
Figyelt kérdés
Egy sütemény dobozán láttam, de nem értem, milyen süti gyűjtőneve lehet. Mert gondolom, az. Ahogyan a sponge-cake a piskótáé.2010. dec. 9. 21:06
1/7 anonim válasza:
ha szó szerinti fordításban nézem akkor "rövid torta"
short=rövid
cake=torta
3/7 anonim válasza:
a short bread az amit az előttem író írt. teához isszák és skót eredetű. short cake is lehet, hogy van, még nem hallottam róla, de az biztos, hogy nem a short bread
4/7 anonim válasza:
A shortcake angol leírásban:
"Shortcake is a sweet biscuit (in the American sense: that is, a crumbly, baking soda- or baking powder-leavened bread)."
Tehát az, amit fentebb írtam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igen, a keksz, aminek a dobozán olvastam édes volt és omlós, és valóban teához való. :-)
2010. dec. 10. 00:11
7/7 A kérdező kommentje:
Az ám! :-)
2010. dec. 10. 14:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!