Hogyan tudnám ezt helyesen angoul mondani? Bővebben lent.
Ez egy levél "szerűség" lenne:
Nagyon szeretném ha eljönnél Karácsonykor, mert én ezt már nem bírom tovább! Folyton hiányzol, mindig rád gondolok, szeretnélek a való életben átölelni. alig várom a percet amikor a karjaid közt lehetek. Szeretettel elvárunk téged a karácsonyi ünnepekre, én és a családom nagy szeretettel fogadna. én lennék a legboldogabb ember ezen a világon ha együtt tudnánk tölteni egy kis időt Karácsonykor.
Légyszíves ne durvuljatok, és bocsássatok meg a tudatlanságom miatt, de én csak most kezdtem el tanulni az angolt, ne kérdezzétek mire kell, az a lényeg, hogy ez fontos lenne ha valaki szépen, helyesen leírná nekem. kérlek titeket, hogy fordítóval ne próbálkozzatok, mert abból sosem sül ki értelmes dolog...
Előre is nagyon szépen, hálásan köszönöm azoknak az embereknek a segítségét akik majd megpróbálják angolra lefordítani ezt a szöveget. További szép napot kívánok mindenkinek!

please dont be rude and i do appologize because of my ignorance but i just started to learn english. do not ask me why is this for the point is it would be very important if someone would translate this nicely.please do not try to use translator software as it hasnt been working .many thanks in advance for those who try to translate this to english.
have a nice day.
szemelyes perverziom vezerelve meg kell kerdeznem hogy hogy hianyozhat az akivel egy nyelvet sem tudsz beszelni? illetve ha valakivel nem is beszelgettel meg egy jot,arra hogy gondolhatsz allandoan? ertem en h meg akarod ize "olelni" de biztos h nem fogja felreerteni amit irni akarsz?

I'd really like you to come for Christmas, because I can't wait anymore. I miss you a lot and think about you all the time. I would like to hug you in real life. I cant' wait for the moment you'll hold me in your arms. We would like to invite you for the Christmas holidays, my family and I would welcome you with love. I'd be the happiest person in the world if we could spend some time together at Christmas.
A második hozzászóló alapján, javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!