Valaki lefordítaná ezt nekem angolra?
Figyelt kérdés
Örülök, hogy van miért szomorkodni, mert ettől élhetek igazán, tudod? Ettől lehetek ember, hiszen csak úgy lehetek igazán szomorú, ha előtte igazán boldog voltam. A jó és rossz együtt jár.
Előre is köszi! :)
2010. nov. 17. 22:22
1/5 anonim válasza:
I'm glad that I have something to grieve over because it makes me live really, you see? It makes me a human since I can only be really sad if I've been really happy before. Good and bad go together.
2/5 anonim válasza:
Az első tök jó, csak a vége lemaradt: thanks in advance :-))
3/5 anonim válasza:
Mert I've been really happy before? Mert nem I was really happy before? Annak mar vege egy befejezett dolog, Mert mostmar nem boldog.... Nem lenne jobb was-al? A present perfectol megorulok.....
4/5 anonim válasza:
Múltbéli cselekmény, melynek kihatása van a jelenre. Mivel már voltam boldog a múltban, ezért lehetek a jelenben szomorú.
5/5 A kérdező kommentje:
Thanks! :)
2010. nov. 18. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!