Hogy mondják azt németül a kocsi valamiért nem záródott be az applikációban véletlenül vettem észre bezártam ott ahol voltam majd vissza mentem és ellenőriztem a kocsi még ott volt újra lefotóztam és elküldtem a fotót?
Figyelt kérdés
aug. 8. 17:48
21/26 A kérdező kommentje:
Liebes Cég! Das Auto ließ sich aus irgendeinem Grund in der Anwendung nicht verriegeln. Ich bemerkte es zufällig, schloss es dort ab, wo ich war, schickte die Fotos erneut, ging dann zurück und überprüfte, ob das Auto noch da war, machte erneut ein Foto und schickte das Foto. Die km-Daten zeigen, dass es danach keine weitere Bewegung mehr gab, sondern nur Abwarten. Mit freundlichen Grüßen István
aug. 10. 08:31
22/26 A kérdező kommentje:
Ezt írtam
aug. 10. 08:32
23/26 anonim válasza:
Persze, hogy elfogadtak. Ha nem ertenek valamit, rakerdeznek.
Az itteni myelvtudosok is csak hebegnenek egy idegen nyelvteruleten, meg ha meg is van nekik a C1 tudas. Kulfoldon megertenek, ha akarnak, csak a magyar nem.
24/26 anonim válasza:
Az ok, hogy megírtad, csak éppen nem igazán érthetö. A 19-es általi "gépi" fordítás meg tökéletesen érthetö, okosabb lett volna neked is azt használni.
25/26 A kérdező kommentje:
Nem lett volna okosabb és le is írtam hogy miért
aug. 10. 09:18
26/26 anonim válasza:
Hát ha szereted, hogy hülyének nézzenek, akkor rendbe, a te dolgod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!