Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják azt németül a...

Hogy mondják azt németül a kocsi valamiért nem záródott be az applikációban véletlenül vettem észre bezártam ott ahol voltam majd vissza mentem és ellenőriztem a kocsi még ott volt újra lefotóztam és elküldtem a fotót?

Figyelt kérdés
aug. 8. 17:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az "emberi fordítás" a legtöbb esertben sokkal értelmetlenebb, mint a gépi
aug. 9. 15:44
 12/26 A kérdező kommentje:
De engem nem a legtöbb eset érdekel hanem az a néhány akik értenek is hozzá.
aug. 9. 16:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Jó, okoskodhatsz, de akik itt írnak, azok általában csak rossz fordítást írnak! Akik értemek hozzá, azok nem ezen az oldalon találhatóak.
aug. 9. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:

Kerdezo, hasznald a deepl.com forditot. Nagyon jo.

Nyilvanvaloan munkavallalo a kerdezo, a kerdesei alapjan, aki nem tud nemetul. Na, es? Mennyivel rosszabb, mint aki szar rap “zenet” akar itt fordittatni ? Aki tud folyekonyan nemetul es akar, valaszoljon, vagy ne. Minek itt benazni? Tiszta magyar szokas a cikizes. Pfft.

aug. 10. 05:02
 15/26 anonim ***** válasza:

#7,

Miert me alkalmazna senki?

Mosogatokat is alkalmaznak, a helyi nyelvtudas nelkul , kulfoldon Csak mosogatni kell tudni. Kerdezonek meg vezetni.

Meg ilyen buta magyar felfogast!

aug. 10. 05:48
 16/26 A kérdező kommentje:
13 akik itt írnak azok semmilyen fordítást nem írtak:))
aug. 10. 06:28
 17/26 A kérdező kommentje:
14-15 létezik egy ilyen fura hozzáállás hogy amiről nem tudunk azt nincs. Valószínűleg van valami pszichológiai megnevezése is, szerintem ez személyiségzavar.
aug. 10. 06:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Az en konyvemben pszichologiai vagy siman ismert magyar tulajdonsag - lebecsmerles, nyavogas, rossz indulat, irigyseg , atb@szas. Itt meg nev es pofa nelkul is. Hat ezek a magyarok.

#14-15.

aug. 10. 06:54
 19/26 anonim ***** válasza:

Amúgy itt a deepl.com forditasa Tobb nyelven leellenoriztem oda-vissza , bôven jo. Nyugodtan leadhatod.

Aus irgendeinem Grund war das Auto in der App nicht gesperrt. Ich bemerkte es durch Zufall, schloss es, wo ich war und ging dann zurück und überprüft. Das Auto war immer noch da, ich machte wieder ein Foto und schickte es.

#14, 15, 18

aug. 10. 07:00
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen de végül megírtam sima fordítóval mert nem akartam ennyit várni, mert akkor bonyolultabb ha már intézkednek és utána jön a magyarázkodás. Elfogadták.
aug. 10. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!