Hogy mondják azt németül a kocsi valamiért nem záródott be az applikációban véletlenül vettem észre bezártam ott ahol voltam majd vissza mentem és ellenőriztem a kocsi még ott volt újra lefotóztam és elküldtem a fotót?
Kerdezo, hasznald a deepl.com forditot. Nagyon jo.
Nyilvanvaloan munkavallalo a kerdezo, a kerdesei alapjan, aki nem tud nemetul. Na, es? Mennyivel rosszabb, mint aki szar rap “zenet” akar itt fordittatni ? Aki tud folyekonyan nemetul es akar, valaszoljon, vagy ne. Minek itt benazni? Tiszta magyar szokas a cikizes. Pfft.
#7,
Miert me alkalmazna senki?
Mosogatokat is alkalmaznak, a helyi nyelvtudas nelkul , kulfoldon Csak mosogatni kell tudni. Kerdezonek meg vezetni.
Meg ilyen buta magyar felfogast!
Az en konyvemben pszichologiai vagy siman ismert magyar tulajdonsag - lebecsmerles, nyavogas, rossz indulat, irigyseg , atb@szas. Itt meg nev es pofa nelkul is. Hat ezek a magyarok.
#14-15.
Amúgy itt a deepl.com forditasa Tobb nyelven leellenoriztem oda-vissza , bôven jo. Nyugodtan leadhatod.
Aus irgendeinem Grund war das Auto in der App nicht gesperrt. Ich bemerkte es durch Zufall, schloss es, wo ich war und ging dann zurück und überprüft. Das Auto war immer noch da, ich machte wieder ein Foto und schickte es.
#14, 15, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!