Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják azt németül a...

Hogy mondják azt németül a kocsi valamiért nem záródott be az applikációban véletlenül vettem észre bezártam ott ahol voltam majd vissza mentem és ellenőriztem a kocsi még ott volt újra lefotóztam és elküldtem a fotót?

Figyelt kérdés
aug. 8. 17:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi meg mit akarsz megtudni?
aug. 8. 18:05
 2/26 anonim ***** válasza:

Ha netán fordítást akarsz gyakorolni, akkor ide írd be, egész jól fordít:

[link]

aug. 8. 18:06
 3/26 A kérdező kommentje:
Igen fordításról van szó a kérdés elolvasásából már kiderül
aug. 8. 19:35
 4/26 anonim ***** válasza:
A kérdés elolvasásából nem derült ki, mit akarsz, nagyon zavarosan fogalmazol magyarul is, nem csoda, ha nem sikerül németre lefordítani.
aug. 8. 20:38
 5/26 A kérdező kommentje:

Célszerű hacsak az fordít aki tudja hogy a

"Hogy mondják azt németül" utáni részt kell leforditani

aug. 8. 21:05
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
hagyjátok békén, ez egy ilyen fogyatékos srác, aki bérelt autót vezet német nyelvterületen, ez a tévképzete. pár hónapra eltűnik, aztán visszajön, gondolom a front belezavar a gyógyszereibe.
aug. 8. 23:36
 7/26 anonim ***** válasza:

Erre én is gondolam, hogy megint ez jött vissza, sehogy sem fogja fel, ha valaki ennyire nem tudna németül, nem alkalmazná senki.

Amit nem értek, miért nem keres fordító oldalakat, ahelyett, hogy itt írna ki hülye kérdéseket.

aug. 9. 08:20
 8/26 A kérdező kommentje:
Mert jobban bízom az emberi fordításban
aug. 9. 08:33
 9/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a nyelvterület német hanem az egyik cég. A bérlés magyarországon történik
aug. 9. 08:34
 10/26 A kérdező kommentje:
Ja és nem alkalmazásról van szó hanem vállalkozásról, ott azért mások a helyzetek.
aug. 9. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!