A rovásírásunk 70 ezer éves & megelőzött minden más szimbólum rendszert, valamint nem Földi eredetű?
Egy életjobbító és tudományos videoban olyanok hangzottak el, amiről még nem is hallottam és szerintem minimum világszenzáció. Mégsem olvastam erről semmit, pedig követem a hiradót, hirtv-t. Olvasom az origot, horcsatornákat. Azt mondta az előadó, hogy "Kiderítették, hogy 70 ezer éves a rovásirásunk. Több leletet is találtak, ami ezt igazolja. Megelőzött minden más játék meg szimbólum rendszert és nem Földi eredetű. Hoppá"😲
Ez annyira nagy horderejű felfedezés szerintem legalábbis, hogy szeretném tudni. Szeretnék tudni ezekről a leletekről. Miért nem hallom a fősodrású médiában ezt?
2:07 percnél mondja : https://www.youtube.com/watch?v=G61g36DXKKA
"rovásírásunk 70 ezer éves"
:DDD
A Föld meg lapos
Nem kell ehhez régészeti lapokat járatnod. Egyetemi könyvtárba kell elmenni és ott elolvasni őket.
Amúgy elég nagy bullshitnek hangzik. Nagyon sok baromságot lehet nagyon meggyőzően előadni, de attól még nem lesz igaz. A youtube meg tele van ilyen áltudományos videókkal, ahol nagyon meggyőzően állítják, hogy a magyar az ősnyelv, meg eddig mindenki mindent rosszul tudott a magyar történelemről. Nincs baj azzal, ha ilyeneket fogyasztasz, csak legyél vele tisztában, hogy ezek nem valódi tudományos eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!