Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A rovásírásunk 70 ezer éves &...

A rovásírásunk 70 ezer éves & megelőzött minden más szimbólum rendszert, valamint nem Földi eredetű?

Figyelt kérdés

Egy életjobbító és tudományos videoban olyanok hangzottak el, amiről még nem is hallottam és szerintem minimum világszenzáció. Mégsem olvastam erről semmit, pedig követem a hiradót, hirtv-t. Olvasom az origot, horcsatornákat. Azt mondta az előadó, hogy "Kiderítették, hogy 70 ezer éves a rovásirásunk. Több leletet is találtak, ami ezt igazolja. Megelőzött minden más játék meg szimbólum rendszert és nem Földi eredetű. Hoppá"😲

Ez annyira nagy horderejű felfedezés szerintem legalábbis, hogy szeretném tudni. Szeretnék tudni ezekről a leletekről. Miért nem hallom a fősodrású médiában ezt?

2:07 percnél mondja : https://www.youtube.com/watch?v=G61g36DXKKA

máj. 20. 17:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

"Történelem előtti időkből" találtak néhány kődarabot, amint van néhány kriksz-kraksz.

Néhány áltudós felfedezni vélte benne, hogy az ősember már rovásírást használt.

Ennyi.

máj. 21. 15:17
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
A Télapóban is hiszel?
máj. 21. 16:21
 23/30 anonim ***** válasza:
32%

Jó az érdklődési köröd, de a rovásírás szerkezetileg viszonylag egyszerű. Helye lenne a magyar hétköznapi életben, - Szerbiában is működik a kettős irásrendszer - , de tudományos értelemben alig összetettebb annál, mint egyszerűen egy másfajta betűírás. Ha a nyelv ősibb rétegeinek működése, története érdekel, akkor képírásból vagy egy természeti nép bonyolult ragozós nyelvéből többet lehet tanulni.

Ha ilyesmi érdekel, első korben nézd meg a Bliss képírásos nyelvet, vagy a siketek valamelyik jelnyelvét (az ASL-ról van a legtöbb online anyag, de személyesen bejárós tanfolyamot valószinűleg meg a magyar jelnyelvről legkönnyebb találni).

máj. 21. 17:33
 24/30 anonim ***** válasza:
72%
"Olvasom az origot" - eddig olvastalak...
máj. 23. 15:05
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

70?

[link]

máj. 31. 17:25
 26/30 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
17%

Ha a Magyar nyelv eredete érdekel, akkor Varga Csaba műveit ajánlom.

Ne foglalkozz mások véleményével.

Saját magad alkoss véleményt erről a dologról is.

Egy kis emberismeret:

Tudnod kell, hogy a föld lakosságának 20 %-a szeretné, ha atöbbiek sikertelenek lennének az életben.

Úgy érzik, hogy ők akkor vannak biztonságban, ha a többit lenyomják.

Itt ezen az oldalon is itt vannak folyamatosan.

Te csak azt vedd komolyan, amit te goldolsz.

Ne törödj mások véleményével.

Ezek csak vélemények.

Vagy van valódi alapjuk, vagy nincs.

A magyar nyelvben a VÉL szó jelentése : GONDOL.

Sok sikert !

jún. 27. 08:35
 27/30 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
44%

Felmerült bennem egy kérdés:

Ki pontozott le ennyire?

A kérdező, vagy valaki más?

jún. 28. 08:28
 28/30 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
66%

Még egy kérdésem van.

A válaszom melyik része nem tetszett?

A Varga Csabás, vagy az emberismereti rész?

jún. 28. 14:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Én felmpontoztalak most. És köszi a választ
jún. 28. 17:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Az a tény hogy hír tévét nézel és origót olvasol, aztán meg fel teszel egy ilyen fantazmagória kérdést, már önmagában is sokat elárul rólad.
nov. 3. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!