Hogy szól ez németül?
Figyelt kérdés
igen, érdekel a sport. A nagy tornákat mindig megnézem, ezenkívül imádom az amerikai focit. Ha tehetem mindig kimegyek egy-két meccsre a fővárosunkba. Nem tartozom semmilyen sportegyesülethez, de majd szeretném kipróbálni a footballt, de csak érettségi után. Az európai foci is érdekel, de már nem olyan szinten mint az amerikai, másodlagosan követem csak. Remélem tudtam segíteni, köszönöm kérdésüket.2010. okt. 24. 09:25
1/2 anonim válasza:
Ja, ich interessiere mich für den Sport. Ich schaue die große Wettbewerbe, ausserdem mag ich die amerikanische Fussball sehr. Wenn ich genug zeit habe, fahre ich nach 'unsern Hauptstadt/Budapest' einen Treffen zu sehen. Bin nicht ein Mitglied bei einem Sportverein, aber nach dem Abitur möchte ich den (amerikanische) Fussball versuchen. Ich interessiere mich für die europäische Fussball auch, aber nicht so wie die amerikanische. Das ist nur sekundär für mich.
Ich hoffe, dass ich hilfen konnte. Danke für Ihre Fragen!
*ahol a '..' jel van, ott vagy a Budapestet írod, mert a németek többnyire tudják, hogy az a főváros, vagy az unsern Hauptstadtot
Remélem, én is tudtam segíteni :)
2/2 A kérdező kommentje:
jaaj nagyon hálás vagyok, köszönöm :)
2010. okt. 24. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!