Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy szól ez németül?

Hogy szól ez németül?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam arról, hogy mi legyek ha nagy leszek. Tudtam, hogy a tanulmányi eredményeim miatt nem mehetek majd főiskolára, ezért olyan szakmát választottam amivel egzotikus helyeket ismerhetek meg. Ezt a szakács szakmában találtam meg. Érettségi után tehát ezt szeretném kitanulni majd eközben megcsinálom a mixertanfolyamot. Így otthon is be tudok majd segíteni a főzésben. Szeretnék családot alapítani majd. Alapból egy családcentrikus ember vagyok, ezért szerető férj és szülő leszek.
2011. jún. 14. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Soha sem késő tanulni! Egy év alatt bármilyen felvételire fel lehet készülni , tanulmányi eredmény ide-oda! Szakácsnak nem ajánlom hogy menjél mivel nagyon nehezen kapnál 1 jól fizető melót. Ha család centrikusnak tartod magadat akkor tanulj , hogy legyen jó állásod s el tud majd tartani a családodat! Gépészmérnökök nagyon fel vannak kapva, gyógyszerészek, és közgazdászok is. Hidd el hogy sohasem késő elkezdeni tanulni, nagybátyámat ötödszörre vették fel a gyógyszerészkarra közben nem egy szakmát kitanult mellé! Gondolkozz el ezen, szakács? mixer? esélytelen. Egzotikus helyeken meg főleg nehéz ilyen állandó állást kapni. Unokatesóm is ilyen álmodozó volt mint te, ő is szakácsnak tanult mellé kitanulta a borász szakmát ami már ér inkább valamit. Nem tud elhelyezkedni sehol sem. Kapcsolatok révén tudott csak egy ideiglenes állást kapni 1 hotelben de nem volt 1 leányálom ahogy elmesélte. 10 órás éjszakába nyúló gürizés mellett nem nagyon lehet a családra is időt fordítani.
2011. jún. 14. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy jó szakmával el tudsz külföldön helyezkedni és jó fizut is kaphatsz. Nyelv kell hozzá és ügyesség!

MO tele van diplomásokkal, kellenek?

Ha szeretnél tanulni, mindenképp diplomázzál le, ha elégnek érzed magadnak a szakmát, csináld azt. Csak ne bánd meg, h mielőtt elmentél külföldre dolgozni nem szerezted meg. Később nagyon nehéz lesz már!!

Valahol el kell kezdeni.. Először sokat és estig kell majd dolgoznod, aztán egyre kevesebbet, vagy mással is foglalkozhatsz majd, ha megunod v. "sok pénzed lesz". :-)

2011. jún. 14. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ich habe viel darüber nachgedacht, was aus mir einmal werden soll. Es war mir klar, dass ich mich wegen meiner Studienergebnisse nicht um einen Studienplatz an einer Hochschule oder Universität bewerben kann, deshalb habe ich einen Beruf gewählt, womit ich exotische Länder kennen lernen kann. Das hat mir der Beruf Koch angeboten. Also möchte ich nach dem Abitur diesen Beruf erlernen, und nebenbei noch den Mixerkurs absolvieren. Dann werde ich auch zu Hause beim Kochen helfen können. Ich möchte eigene Familie gründen. Ich bin nämlich ein familienzentrischer Mann und werde bestimmt ein liebender Mann und Vater.
2011. jún. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!