Angollal párhuzamosan melyik a legkönnyebben tanulható nyelv?
A japán is szóba jöhet ilyen alapon. Vagy a koreai. Az arab, a bolgár, a héber, meg még egy halom.
De az is lehet, hogy csak azt kell belátnod, hogy a keverés miatti görcs még mindig kisebb, mint amennyi kedved mondjuk a franciához van, és kész. :)
Talán nyelvkeresés helyett először a görcsölést kéne elfelejtened.
Mert egyszerűen a görcsölés nem egészséges, főleg nem ilyen apróságokon.
Mert nagyon ritka ha keversz valamit és még akkor is legfeljebb 1-2 szót szökő évente, ami nem a világvége, de ez még akkor is megtörténhet ha csak magyarul és angolul tudsz beszélni. Ha tényleg tanulsz és meg is akarod tanulni akkor nyelvtani szabályokat sose fogsz keverni.
Szóval, csak próbáld legyőzni a görcsölést először mert különben esélytelen bármi más nyelvbe belefognod. Utána meg a határ a csillagos ég.
15. egyénfüggő, ki mit mivel kever össze. Ha már nagyon hasonló (pol. olasz és spanyol) az sokaknak zavaró. Ha hasonló, de nem annyira, az elvileg segít. A legjobb lenne kitapasztalnod, neked melyik nyelv megy jobban, melyik nehezebben.
Egyébként vannak, akik az angolt és a németet is összekeverik, ez függ sok mindentől.
Az angol information franciául leírva is information (kiejtve más), ez zavaró lehet valakinek és felcserléheti a kiejtésüket. olaszul informazione, spanyolul información, ezeken már látszik, hogy van némi eltérés.
14, Én is saját tapasztalatból írtam, hogy egyszerre tanultam angolt/franciát és mindent folyton kevertem, úgyhogy nem ajánlom, azt is csak lepontozni tudták a nyomik. :D
Ha a saját tapasztalat nem releváns válasz egy ilyen kérdésben, akkor nem tudom, mi lenne az.
"Ha a saját tapasztalat nem releváns válasz egy ilyen kérdésben, akkor nem tudom, mi lenne az."
Az értékelésnél nem az a kérdés, hogy releváns-e a válasz, hanem hogy hasznos-e. Aki úgy gondolja, hogy legtöbb ember tapasztalata más, mint a válaszolóé, az valószínűleg úgy értékeli, hogy nem hasznos. Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!