1/5 anonim válasza:
Ez emberfüggö, elvileg az, ami neked tetszik és szivesen tanulod.
Hiába írom, hogy nekem az orosz vagy a francia, ha te mindkettöt utálod, vagy valamiért ellenszenves.
2/5 anonim válasza:
Én most angol és német után svédül tanulok (hobbiból) és nagyon sok szó és kifejezés van, ami vagy egyik vagy másik korábbi nyelvbõl ismerős.
4/5 Cubina válasza:
Az angol és a német ugyanolyan nehéz/könnyű, mint a többi nyelv. Csak azért érezzük könnyűnek valamelyiket, mert szívesen tanuljuk, érdekel az adott nyelv. Én például értem, de utálom a németet és nehéznek is tartom. Csak mert nem szeretem. Az angol szerintem könnyebb a németnél, mert a kanál nem hímnemű, a villa nem nőnemű, a kisasszony nem semlegesnemű és a többi.
De például másoknak ez nem okoz gondot.
Így a válasz a kérdésre az, hogy bármelyik nyelv könnyű, amit kedved van megtanulni, és szeretsz foglalkozni vele.
5/5 anonim válasza:
Én angol és német utàn franciàùl tanulok, későbbi terv még az eszperantö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!