Ezt a rövid mondatot lefordítaná nekem valaki?
Figyelt kérdés
Értem a szavakat, csak valahogy nem áll össze a mondat jelentése. Kérlek, ne fordítóba írjátok be, mert annak szinte sohasincsen értelme.
someone told me the theme of this music is in hungarian wowwww it's really a nice theme.
előre is köszönöm!:)
2010. okt. 10. 11:22
1/7 anonim válasza:
valaki elmondta nekem miről szól ez a szám magyarul wow ez tényleg szép
2/7 anonim válasza:
Valaki elmondta nekem ennek a magyar zenének a szövegét/témáját, nagyon tetszett... Valami ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Valaki azt mondta nekem, hogy ennek a zenének a témája magyarul van. Wow, ez tényleg egy remek téma.
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek, kedvesek vagytok, hogy segítettetek:) De ezt egy angol zenéhez írta valaki. Aki nem tud magyarul. Most akkor mi lehet ez?:D
2010. okt. 10. 11:49
6/7 anonim válasza:
lehet, hogy csak magyaros hangzása van, magyaros motívumokra épül a dallam
7/7 anonim válasza:
Nem Lady Gaga Alejandrojának a legeleje, mert szerintem valami hasonlóról lehet itt is szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!