Középhaladó szinten beszélek angolul, de amikor letöltött amerikai filmeket nézek, alig értek valamit a beszédből. Ha bekapcsolom hozzá az angol feliratot, azt olvasva sok mindent megértek. Hogyan lehet ezen javítani?
"A minősítés, ha jól emlékszem C3 volt, nem tudom már milyen rendszer szerint, de akkor mintha "középhaladónak" értelmeztem volna."
Hát akkor ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni... C3... :)
"Szerintem az intermediate-t, az van "középen".
Csak ugyanannyira van középen, mint a pre-intermediate, hiszen hat szintről beszéltem. ;-)
#12: "Hát akkor ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni... C3... :)"
Utána néztem, és valószínűleg nem C3 volt, hanem C1, ez:
C1 Advanced, formerly known as Cambridge English: Advanced (CAE), is one of our Cambridge English Qualifications. It is the in-depth, high-level qualification that shows you have the language skills that employers and universities are looking for.
#13: "Csak ugyanannyira van középen, mint a pre-intermediate, hiszen hat szintről beszéltem. ;-)"
Ha csak a 3 intermediate szintet vizsgálom, akkor akárhonnan nézem, szerintem ott "középen" van.
#14: "nevetseges"
Azért örülök, hogy jól szórakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!