Tanultál nyelvet saját magadtól? Sikerült társalgási szintre eljutni?
Én japánul tanultam meg teljesen egymagam, online vannak ingyenes nyelvtan tananyagok, illetve fent van a teljes kanji lista nyelvvizsgákhoz.
Sokan úgy vannak vele, hogy így nem lehet megtanulni egy nyelvet, de egész jól megértetem magam és megértenek engem is :)
Igen angolul. Csak is magamtól, mégpedig addig, hogy egy 5 csillagos szállodába is felvettek, ahol alap az angol tudás. Angolul interjúvoltak meg, mert még vizsgám sincs. Egyszerűen csak érdekelt. Mindenben a válaszokat, jelentéseket kerestem. Film, játék, vagy bárhol. Az angollal mindenhol találkozol. Szóval pár év alatt eljutottam arra a szintre, hogy bárkivel elbeszélgetek.
Németül magántanárral is tanultam, meg általánosban is, de az angol mégis jobban megy, pedig azt kizárólag magamnak köszönhetem. Soha nem vettem részt egyetlen angol órán sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!