Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják németül azt...

Hogy mondják németül azt hogy? *"Több mint egy kilométeres kocogás kellett hogy egyáltalán éjfél előtt odaérjek és megnyissam, de vajon Így melyik napon lesz elszámolva ha sikerült ugyan éjfél előtt megkezdeni, de zárni már

Figyelt kérdés
Hogy mondják németül azt hogy? *"Több mint egy kilométeres kocogás kellett hogy egyáltalán éjfél előtt odaérjek és megnyissam, de vajon Így melyik napon lesz elszámolva ha sikerült ugyan éjfél előtt megkezdeni, de zárni már nem. Arra már esély se volt. Bele számít így a múlt heti bónusba? Mert ezen múlik a tizenötödik kocsi."
2022. nov. 24. 11:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De értik hiszen ők tudják hogy miről van szó.
2022. nov. 30. 09:22
 22/28 anonim ***** válasza:

18: rövid, lényegretörő tényközlésként.

- ...

- ...

- ...

Kerülve minden körülményes körmondatokat és önmentegető magyarázkodásokat.

Plusz: itt a GYK-n is hasznos lenne, ha előzetes helyzetábrázolásként egy-két mondatban leírnád, hogy pontosan mit csinálsz, amihez ezek a magyarázkodások szükségesek.

2022. nov. 30. 09:28
 23/28 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy titoktartási nyilatkozatot tettem.
2022. nov. 30. 09:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Nekik Persze elmondhatom hogy mi a gond.
2022. nov. 30. 09:36
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem teljesen értem hogy milyen önmentő magyarázkodásra gondolsz. Hisz itt nem hiba történt nincs olyasmi esetleírásban amiben bármit menteni kéne.

Az hogy futottam a helyzet javításáról szól nem valami hibárol amiben mentegetőzni kéne az hogy két perc alatt nem lehet megtenni 10 kilométert megint csak nem az én hibám.

2022. nov. 30. 09:46
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor dolgozz olyan helyen, ahol magyarul el tudod ömlengeni ezeket a magyarázkodásokat. Gyanítom, egy magyar főnök is leállítana a második körmondatodnál.
2022. nov. 30. 09:48
 27/28 A kérdező kommentje:
Pont ezért dolgozok nekik mert itt örülnek neki hogy tájékoztatom őket. Franc se fog magyarokkal vesződni, aki még a kákán is csomót keresnek ahogyan most is. Értelmes főnök örül ha tájékoztatják a részletekről azonnal hogy javítson a saját rendszeré. Pont nem az van mint Magyarországon hogy megpróbálok bűnbakot keresni aki a saját hibáját fedezi és felfelé ezen igazolja semmit növését
2022. nov. 30. 09:59
 28/28 A kérdező kommentje:
*Semmit tevését.
2022. nov. 30. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!