Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondják németül azt...

Hogy mondják németül azt hogy? *"Több mint egy kilométeres kocogás kellett hogy egyáltalán éjfél előtt odaérjek és megnyissam, de vajon Így melyik napon lesz elszámolva ha sikerült ugyan éjfél előtt megkezdeni, de zárni már

Figyelt kérdés
Hogy mondják németül azt hogy? *"Több mint egy kilométeres kocogás kellett hogy egyáltalán éjfél előtt odaérjek és megnyissam, de vajon Így melyik napon lesz elszámolva ha sikerült ugyan éjfél előtt megkezdeni, de zárni már nem. Arra már esély se volt. Bele számít így a múlt heti bónusba? Mert ezen múlik a tizenötödik kocsi."
2022. nov. 24. 11:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudnád értelmesen fogalmazni MAGYARUL????

Ennek se füle, se farka.

2022. nov. 24. 11:27
 2/28 A kérdező kommentje:
Lehet, de ez történt
2022. nov. 24. 11:30
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, értelmesebben fogalmazd meg, ezt magyarul sem lehet megérteni, nemhogy lefordítani.
2022. nov. 24. 11:42
 4/28 A kérdező kommentje:
De mondom hogy ez történt nem lehet másképp leírni.
2022. nov. 24. 11:44
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell megnyitni? Sajnálom, Kérdező, de én sem értem az egészet. Nagyon érthetetlen még magyarul is, így lehetetlen lefordítani.
2022. nov. 24. 13:24
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez magyarul is teljesen értelmetlen, nem lehet normálisan lefordítani.
2022. nov. 24. 13:37
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy értelmezem: A tizenötödik kocsi egy nyeremény és megakartad nyerni? Odasiettél, de késtél, mert éjfél már elmúlt? Vagy mi?
2022. nov. 24. 13:37
 8/28 A kérdező kommentje:
Autót kell megnyitni de ezt ők tudják nem kell külön erről szólni nekik mert az ő esetükben mást nem lehet megbyitni
2022. nov. 24. 15:41
 9/28 A kérdező kommentje:
Ép hogy nem késtem éjfél előtt odaértem. De nem értenetek kell hanem lefordítani. Akár kocsi akár más. Éjfél előtt minden nyelven ugyanugy van.
2022. nov. 24. 16:20
 10/28 anonim ***** válasza:

Kijavítottam a helyesírási hibákat és lefordítottam google fordítóval, mert én még mindig nem értem. Ha ez segít, itt van:

Es dauerte über einen Kilometer zu joggen, um überhaupt dorthin zu gelangen und es vor Mitternacht zu öffnen. Also, an welchem ​​Tag wird es abgerechnet, wenn es möglich war, vor Mitternacht zu beginnen, aber nicht zu schließen? Dafür gab es keine Chance. Zählt dies zum Bonus der letzten Woche? Denn das fünfzehnte Auto hängt davon ab.

2022. nov. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!