Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A fekete pirula (blackpill)...

A fekete pirula (blackpill) egy nehezen lenyelhető pirula?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
70# vagyok még: Annyiban teljesen jogos az önsajnálatod, hogy téged lelkileg bántottak, szidták a külsőd és ez ártott a lelkednek. Ezt kéne kigyógyítani belőled. Én pl. sokáig meg voltam győződve róla, hogy undorítóan eszek, míg egyszer kb. húsz évesen tükör előtt ettem egy helyen, és ott csodálkoztam rá, hogy semmivel sem undorítóbb, ahogy én eszek, mint ahogy a többiek. Ilyenek is bírnak lenni az ember gátjának.
2022. ápr. 13. 12:49
 72/78 anonim ***** válasza:

70,71 vagyok még:

Ez a gyermekkori rossz élményektől való szabadulás útját írja le.

[link]

Ez meg az iskolai bántalmazásról szóló videó, nézd meg!

[link]

2022. ápr. 14. 08:32
 73/78 A kérdező kommentje:

72

Köszi, megnézem, bár temérdek önfejlesztő könyvet elolvastam már évekkel ezelőtt. Tehát önerőből nem hiszem meg tudsz ezektől szabadulni. Lehet csak gyógyszerrel. Főleg, hogy a külsőd hatását minden korban tapasztalhatod és folyamatosan kiújítják a problémát

2022. ápr. 14. 09:14
 74/78 anonim ***** válasza:
Hát, ha a könyveken már túl vagy, akkor therapy.
2022. ápr. 14. 11:25
 75/78 A kérdező kommentje:

74

Így van, belátom nincs más megoldás. És egy próbát megér elve alapján meg is próbálom, nincs veszteni valóm. Bár belátom csodát egy pszichológus sem tehet, csak kiöntöm a lelkem neki, meghallgat stb.

2022. ápr. 14. 13:37
 76/78 anonim válasza:
70-71-es válaszoló egy normális ember. Kérdezô te pedig egyenlôre próbáld nem feladni. Annak a f@szkalapnak pedig aki 2 oldalon keresztül szidta a kérdezôt pedig mondom , hogy nem vagy nagy ember attól mert rosszabb állapotban lévô emberekbe rugdosol bele, sôt, semmivel sem vagy különb a kérdezônél, nehogy elhidd ezt magadról.
2022. máj. 13. 14:27
 77/78 anonim ***** válasza:
Kitartást és minél kevesebb szenvedést minden szenvedő léleknek!
2022. máj. 13. 14:38
 78/78 anonim ***** válasza:
Mi van veled azóta?
2022. jún. 21. 09:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!