Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A fekete pirula (blackpill)...

A fekete pirula (blackpill) egy nehezen lenyelhető pirula?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

Én egy csúf és öregeő faszi vagyok, és sosem voltam egy adonisz. Még a személyiségem sem túl szimpatikus a legtöbb embernek, mert nyers vagyok, indulatos és nem ritkán bántó.

De átlagon felül kreatív vagyok, magammal szemben is kíméletlenül gúnyos, a céljaimban igen elszánt, kommunikatív, és legfőképp meg tudom nevetteni az embereket. Sosem voltam egyedül, ha nem akartam, mindig akadt nekem való társ, aki a rondaságom és nyersességem ellenére meglátta bennem jót, ágyba bújt velem, sőt, gyerekeket szült nekem vagy csak épp lepippantott.

Nem úgy van, ahogy gondolod, a blackpill egy baromság, egy önsajnálatra épülő mítosz.

Igen, a társadalom igazságtalan, na és?! Az talán igazságos, hogy nálad sokkal értelmesebb és valamirevalóbb emberek simán éheznek a Földön, te meg jódolgodban ezredszer futsz neki ennek a blackpillezésnek itt a gyakorin, mint egy nyávogó kisamasz? Légy férfi, növessz tököt, ne sajnáld-sajnáltasd magad. Állj helyt az igazságtalan világban, tűnj ki valami értékessel, és megbecsülnek majd. A nők is.

2022. ápr. 2. 10:11
 32/78 A kérdező kommentje:

31

Nem erre a teljesítménymániás trágyadomra akartam születni. Ennyi.

2022. ápr. 2. 10:19
 33/78 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy az már teljesítménymánia, ha tenni is kellene valamit.
2022. ápr. 2. 10:23
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

"Nem erre a teljesítménymániás trágyadomra akartam születni."

Egyetértek én is a #31-gyel, de tököt nem így kell növeszteni, kedves kérdező. Ettől nem fog kinőni.

2022. ápr. 2. 10:24
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
A születés soha senkinél nem akarás kérdése, szóval ez még kifogásnak is gyenge. Ellenben az már a te akaratodon múlik, hogy mit is szeretnél az életben és mit teszel érte. De az 100%, hogy a hiszti és az önsajnáltatás semmit nem fog érni sohasem.
2022. ápr. 2. 10:25
 36/78 A kérdező kommentje:

35

De ha valaki nem akar itt lenni, ilyen társadalomban, amitől felfordul a gyomra, az mégis mit tegyen?

Tegyen úgy mintha élvezné?

2022. ápr. 2. 10:35
 37/78 anonim ***** válasza:
#32 jobb lett volna Afrika kozepen ehenhalni a 10. szulinapod elott? vagy a kozepkorban beledogleni a pestisbe? #31-gyel teljes mertekben egyetertek, foleg az utolso bekezdessel. a nagy joletben mast se csinalsz csak hisztizel es kifogasokat keresel. ahelyett hogy megfogadnal apr tanacsot a tobb1000bol amit eddig kaptal ennel a kerdesednel meg a tobbinel amiket eddig kiirtal
2022. ápr. 2. 10:42
 38/78 A kérdező kommentje:

37

Milyen tanács? Semmi konkrét tanács nem volt adva, ezért kell évről évre újra meg újra megpróbálnom a tanácskérést.

Egyetlen egy indok nem volt írva miért nem kellene így éreznem magam mindennel kapcsolatban. Néhány közhely van ismételgetve.

Járj edzeni. Megtörtént. Testem edzettebb és fittebb mint a tietek 99%-a.

Pénz, állás: Két diploma. Saját házat vehetnék a megtakarításomból.

Humor. A haverjaim, amíg még voltak elég gyakran megnevettem a fekete, szarkasztikus humorommal. A nők csak elhúzták a szájukat.

Intelligencia. Ezt gondolom a fentiek függvényében nem kell taglalnom.

Személyiség, viselkedés. Ez viszont valóban nem tudott kifejlődni mivel nem engedtek kibontakozni, mindig lealacsonyítottak, lenyomtak a külsőm miatt, tudjam hol a helyem. Ha magabizotsabban viselkedtem vagy jól éreztem magam már vágták is az elégedetlen pofát, ki is fejezték nemtetszésüket, jöttek is a kóstolgatások, vissza is rugdostak oda le ahol gondolják, hogy az én helyem van.

Tehát ezek függvényében milyen tanácsot adnál?

Minden szempontból elég jól állok kivéve a külső és személyiség, mivel nem engedtek kibontakozni.

2022. ápr. 2. 10:51
 39/78 anonim ***** válasza:
100%

#31 vagyok. Hol van itt teljesítménymánia? Kényelmes világban élünk (még), gombnyomásra meleg van és fény, még a kaját is küszöbre hozza a futár. Csak annyi a dolgunk, hogy ne legyünk túl szar alakok, és legyen némi gerincünk. Ez nem valami nagy kihívás, pláne hogy még mindig van bennünk hajlam a jóra.

Kár a külvilágot okolni bármiért. Pláne, hogy a megoldás belül van.

2022. ápr. 2. 10:52
 40/78 anonim ***** válasza:

"De ha valaki nem akar itt lenni, ilyen társadalomban, amitől felfordul a gyomra, az mégis mit tegyen?"

Mivel az eddig emlegetett problémákat mind te váltod ki másokból a tűrhetetlen viselkedéseddel, elég nyilvánvaló, hogy ezen kéne változtatnod.

2022. ápr. 2. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!