Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A fekete pirula (blackpill)...

A fekete pirula (blackpill) egy nehezen lenyelhető pirula?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:

40

Látod, közhelyekkel dobálózol és meg sem hallgatod amit mondoky

2022. ápr. 2. 11:08
 42/78 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közhely nem volt benne, szimpla ténymegállapítás. A társadalmat szidod, mert negatívan áll hozzád mindenki, holott te vagy az aki annyira ellenszenvessé teszed magad mindenki szemében, hogy ezt okozod.
2022. ápr. 2. 11:34
 43/78 A kérdező kommentje:

42

De nem leírtam, hogy milyen vagyok, hogyan viselekedek, mik értek, hogyan bántak velem?

Vagy el sem olvasod amiket írok és csak szajkózod ugyanazt egész nap?

2022. ápr. 2. 11:54
 44/78 A kérdező kommentje:

42

Az, hogy hogyan bánnak veled az attól függ hogyan nézel ki.

https://www.youtube.com/watch?v=RZBfV2qjHYs

Ez nem esett még le neked? Ha szokásosan, átlagosan bánnak veled akkor átlag vagy külsőre. Ha nagyon jól bánnak, mindig helyeselnek, mindent elnéznek neked akkor nagyon jól nézel ki.

Ha mindig szharul bánnak veled, negatívan állnak hozzád, kóstolgatnak akkor szharul nézel ki.

Minden a külső függvénye, mert ez természetes szelekció. Állat csordákban is a gyengébbeket kinyomják a csorda szélére, hogy őket ejtse el előbb a vad. A kisbabák is gyakrabban mosolyognak szép emberekre.

Ez természeti törvény és csak magad járatod le ha tagadod.

2022. ápr. 2. 11:58
 45/78 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy hogyan bánnak veled az attól függ hogyan nézel ki."

Igen, többek között ezzel a fajta ostobasággal is eléred hogy negatívan álljanak mások hozzád. Szinte senki nem viseli jól az olyan lúzereket akik mindenre csak kifogásokat gyártanak. Ahogy a mártirkodást, a hisztit sem. Ahogy azokat sem akik még ahhoz is lusták felemelni a valagukat, hogy elérjenek bármit is az életben.

Te pedig egyszerre testesíted meg mindezt, sőt, még más negatív tulajdonságokat is. És még csodálkozol hogy hogyan viszonyulnak hozzád mások?

A külsődnek ehhez az égvilágon semmi köze, ha Adonisz lennél is, a jellemed, a viselkedésed annyira undorító, hogy emiatt kerülne akkor is mindenki.

2022. ápr. 2. 16:12
 46/78 A kérdező kommentje:

45

“Igen, többek között ezzel a fajta ostobasággal is eléred hogy negatívan álljanak mások hozzád“

Aham tehát azt szeretnéd te és a magadfajták, hogy zokszó nélkül tűrjük az oltást, megaláztatást, ha meg szólni merünk akkor az az oka, hogy kerülnek. Mocskos undorító emberek, mennyire utálom őket.

“Szinte senki nem viseli jól az olyan lúzereket akik mindenre csak kifogásokat gyártanak.“

Nem ismerjük egymást de biztos vagyok abban, hogy ebben az életben 100-szor többet küzdöttem mint te aki jó külleme miatt mindent a segge alá kapott készen és egymást validáljátok kölcsönösen más szép emberekkel. Többek között ezért is utáljuk sokan a szép embereket, olyan különlegesnek képzelitek magatokat.

“Ahogy azokat sem akik még ahhoz is lusták felemelni a valagukat, hogy elérjenek bármit is az életben.“

Ebben az életben legalább 10-szer olyan keményen dolgoztam mint te nagyszájú! A csúnyáknak kell is.

“Te pedig egyszerre testesíted meg mindezt, sőt, még más negatív tulajdonságokat is. És még csodálkozol hogy hogyan viszonyulnak hozzád mások?“

Ok okozat. Ha felképelnek miért tartsam a másik orcámat is?

“A külsődnek ehhez az égvilágon semmi köze, ha Adonisz lennél is, a jellemed, a viselkedésed annyira undorító, hogy emiatt kerülne akkor is mindenki.“

Persze, hülyére be vegyél. Mert pont nem azt látom, hogy a jó küllemű embereket akkor is körülrajongják ha nárcisztikus egománias gyökerek. Szinte semmi sem kizáró ok az esetükben.

2022. ápr. 2. 16:48
 47/78 anonim ***** válasza:
kerdezo lehet hogy abbol a nagy pofadbol kene neha visszavenni, es akkor jobban allnanak hozzad az emberek
2022. ápr. 2. 16:52
 48/78 anonim ***** válasza:

Nagyon nem vagy képben. Egyáltalán nem nézek ki jól. Csak veled ellentétben nem dedós rinyával meg kifogáskereséssel, stb töltöttem az életemet, így elég sokmindent el is értem, és sosem utáltak ki sehonnan.

Komolyan nem fogod fel hogy nem a külső a lényeg, hogy nem az a baj hogy meg mersz szólalni? Hanem azt, hogy mindezt ilyen undorító stílussal karöltve teszed, ami miatt minden ember hanyatt-homlok menekül előled? Senkinek nincs szüksége egy ilyen lusta, hisztis, mártírkodó, idióta lúzerre, mint amilyennek te előadod magad. Ha ezt az utat követed, soha nem is lesz senkid, és ezt csakis saját magadnak köszönheted. Nem a külsődnek, hanem annak, amilyen ember vagy!

Persze ott van az a lehetőség is, hogy változtatsz magadon, és normális életet élsz. Csak ugye ehhez nem elég picsogva mereszteni a valagad, ehhez tenni is kell. Rajtad múlik!

2022. ápr. 2. 16:54
 49/78 A kérdező kommentje:

48

Tenni tenni, mert én ugye semmit nem tettek ezt már borítékoltad is ismeretlenül :D Látszik mennyire közhelyekből, általánosításokból élsz. Fogalmad nincs az emberi sorsok mennyire különbözőek és látszólag empátiád is nulla ezért nem tudod más helyébe képzelni magad.

Az is egy hatalmas baklövés, hogy azt gondolod, hogy a való életben is olyanokat mondok mint itt. Dehát mit magyarázok neked. A való életben ilyesmikről nem beszélünk valóban. Én sem szoktam. Normális ember módjára viselkedek, ennyi.

2022. ápr. 2. 17:47
 50/78 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem tudok hinni neked. Aki ennyit képes hisztizni, affektálni, ferdíteni, félremagyarázni, rinyálni éveken át, mint te itt a gyakorin, az minden, csak nem normális. Nem hiszem, hogy élsz egy tök normális életet, miközben mellette meg minden második napot végigrinyálod itt a gyakorin. Ilyen nincs, ez így nem működik az életben, az egészen biztos.

Szerintem te csak egyszerűen unatkozol, és ezzel a nyíkással keresel magadnak beszélgetőpartnereket. Ez az én világomban egy sokkal életszerűbb, elképzelhetőbb opció számomra, mint az amit te előadsz.

2022. ápr. 2. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!