Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angolul tudók! Mit jelent ez...

Angolul tudók! Mit jelent ez magyarul? Something's gotten hold of my heart Keeping my soul and my senses apart

Figyelt kérdés

Szövegkörnyezet:

[link]

2021. nov. 14. 19:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Már a legelső hozzászólásokból egyértelműen látszott hogy nem segíteni akartál mivel nem válaszoltál a kérdésre.

Az nyilvánvaló és ha azt hiszed hogy te nagy titkot árult el azzal hogy ha valaki beszél egy nyelvet az anyanyelvén kívül vagy többet az csudijó de hát igen te annyira okos vagy hogy ezt csak te tudod

Szerinted

Tehát nem kellett ehhez több oldal hogy nyilvánvaló legyen hogy te nem segítő szándékkal jöttél ide

Biztosan egy másik kérdésnél valaki beszólt neked és azt hitted hogy ez az ugyanaz a kérdésfeltevő

És ezért itt próbáltad kitölteni a mérgedet

Felőlem aztán nyugodtan töltögesd

Az is szépen megmutatja az állapotodat hogy idejössz kötekedni aztán még te szólsz be hogy a másik milyen

Facelpalm sok

És ne aggódj nem kaptam a billentyűzetet hanem diktáltam a szöveget mint látod ezért nincs központozás

2021. nov. 16. 02:31
 12/19 anonim ***** válasza:

"Az nyilvánvaló és ha azt hiszed hogy te nagy titkot árult el azzal hogy ha valaki beszél egy nyelvet az anyanyelvén kívül vagy többet az csudijó de hát igen te annyira okos vagy hogy ezt csak te tudod"

Emlékeim szerint ilyet nem írtam. De az viszont igaz, hogy neked sok időt spórolna ha jobban tudnál angolul. Mert nem kéne órákat akár napokat várnod mire a gyakorin válaszokat kapsz. De ha neked ez a jó, hát hajrá.

"Tehát nem kellett ehhez több oldal hogy nyilvánvaló legyen hogy te nem segítő szándékkal jöttél ide"

Ahogy érzed, ha neked csak az a segítőszándék amit te külön kérvényben kiadsz, akkor ez van.

"Biztosan egy másik kérdésnél valaki beszólt neked és azt hitted hogy ez az ugyanaz a kérdésfeltevő"

Nem, nem szólt be senki. Csak a fogalmazási stílusból valószínűsíthető, hogy az elmúlt 7 napban te rakosgatod ki ezeket az angol dalszöveg fordításos kéréseket. Ha meg állításod szerint tudsz angolul akkor magadnak is tudod értelmezni. :)

Mivel nem műfordításhoz kell (gondolom) így saját magadnak bármi megteszi, nem kell a legkifinomultabb megfogalmazásokra törekedni ha anélkül is értelmezni tudod. De attól ártani nem árt ha tanulással fejleszted magad.

"És ezért itt próbáltad kitölteni a mérgedet"

Ha én mérget töltenék ki valahol az nem így nézne ki. Csak szólok.

"Az is szépen megmutatja az állapotodat hogy idejössz kötekedni aztán még te szólsz be hogy a másik milyen"

Ha ez neked kötekedés volt akkor ne akard tudni milyen az amikor kötekedek valakivel.

"És ne aggódj nem kaptam a billentyűzetet hanem diktáltam a szöveget mint látod ezért nincs központozás"

Attól még valaki ujjai alatt használódik egy billentyűzet. Meg diktálásnál is az írónak nem ártana ismernie a központozási szabályokat, már ha nem alsós gépelte neked. Ezt csak így mellékesen hozzá fűzve. ;)

2021. nov. 16. 02:45
 13/19 A kérdező kommentje:

Annyi a nagy probléma hogy még mindig nem érted hogy a fel van téve egy kérdés ezen az oldalon akkor az azért van feltéve hogy válasz érkezzen arra

Nem érdekel hogy mit gondolsz arról hogy van e központozás vagy nincs

Ha érdekelne akkor nyilván raktam volna pontot vesszőt satöbbit

Az se érdekel hogy ide irkálsz és azt se hogy hogyan próbálod kimagyarázni és bemagyarázni hogy te milyen jóindulatú vagy

Felőlem áltasd magadat

Az már eddig is látszott hogy ezt csinálod és nyilvánvaló volt hogy nem most fogod megváltoztatni

Nagyon főkemény vagy

Igazán sajnálom a környezetedet

2021. nov. 16. 03:03
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem másvalakinek diktáltam a szöveget te

A telefonnak diktáltam

Az nem élőlény hanem tárgy

Húha

2021. nov. 16. 03:10
 15/19 anonim ***** válasza:

"Annyi a nagy probléma hogy még mindig nem érted hogy a fel van téve egy kérdés ezen az oldalon akkor az azért van feltéve hogy válasz érkezzen arra"

Én azt értem, de ennyire nagy baj ha valaki felmutatja annak a lehetőségét, hogy lehetővé tedd magadnak a problémák önálló megoldását? Mert akkor nem függnél ugyebár a válaszolóktól.

"Nem érdekel hogy mit gondolsz arról hogy van e központozás vagy nincs"

Nem is a véleményem volt már bocs...

"Az se érdekel hogy ide irkálsz és azt se hogy hogyan próbálod kimagyarázni és bemagyarázni hogy te milyen jóindulatú vagy"

Nem magyarázok ki/be semmit. Csak a hamis állításokat hagy cáfoljam már meg ha rám érted őket. Ha meg tényleg nem érdekel akkor nem reagálnál rájuk egy szóval se [legalább is normál esetben így tennének mások]. :)

"Felőlem áltasd magadat

Az már eddig is látszott hogy ezt csinálod és nyilvánvaló volt hogy nem most fogod megváltoztatni"

Mégis mivel áltatom magam? :'D

"Nagyon főkemény vagy

Igazán sajnálom a környezetedet"

Főkemény? Mondjuk ilyen szó/fogalom/kifejezés nem létezik, de legyen ahogy kívánja Őfelsége.

AZ utolsó mondatodra meg inkább nem mondok semmit, mert akkor már személyeskedéssel is vádolnál.

Azt viszont biztosra meg lehet állapítani a stílusodból, hogy egy kovaköves tűzgyújtásnál is primitívebb vagy. ;)

2021. nov. 16. 03:15
 16/19 anonim ***** válasza:

"Nem másvalakinek diktáltam a szöveget te

A telefonnak diktáltam

Az nem élőlény hanem tárgy

Húha"

Aztán én azt honnan tudjam, hogy tárgyakhoz beszélsz? :'D

Az ember ha diktálásról beszél akkor általában egy másik embernek diktálja aki leírja helyette. Ezért természetes ha valaki automatikusan az embernek történő diktálásra gondol.

2021. nov. 16. 03:17
 17/19 A kérdező kommentje:

Az elég nagy probléma hogy az ilyen emberek mint te ennyire rombolják ennek az oldalnak a hírét

Világosan benne van a szabályzatban az hogy választ írj a kérdésre ne pedig egyebet

Neked ennyit nehéz volt felfogod

Azóta pedig itt vered magad

Hát ha neked csak annyi kell hogy a tiéd legyen az utolsó szó akkor nyugodtan írjál még és akkor majd nem válaszolok

Mert nyilvánvaló hogy nem bírsz leállni

Remélem hogy a családodnak van pénze orvosra

Jobbulást kívánok neked

Komolyan

A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat

2021. nov. 16. 03:20
 18/19 anonim ***** válasza:

"Az elég nagy probléma hogy az ilyen emberek mint te ennyire rombolják ennek az oldalnak a hírét"

Tudtommal alapból rossz a híre. :'D

Főleg a troll kérdések miatt amivel tele van.

"Világosan benne van a szabályzatban az hogy választ írj a kérdésre ne pedig egyebet

Neked ennyit nehéz volt felfogod

Azóta pedig itt vered magad"

Attól mert a te agyadnak nem válasz a kérdésedre attól még nem is egyéb. De ahogy érzed, nem akarom kipukkasztani a gyermeki lelkivilágodat.

"Hát ha neked csak annyi kell hogy a tiéd legyen az utolsó szó akkor nyugodtan írjál még és akkor majd nem válaszolok

Mert nyilvánvaló hogy nem bírsz leállni"

Nem, nem azért írok mert az utolsó válasz kéne, hanem azért mert annyi még csak jogomban áll, hogy ne hagyjam szó nélkül ha valaki rosszakat állít rólam.

"Remélem hogy a családodnak van pénze orvosra

Jobbulást kívánok neked

Komolyan"

Látom időközben ledoktoráltál pszichológiából. Jah mégsem.

Inkább ne te döntsed el, hogy kinek van szüksége orvosra és kinek nem. Ettől nem leszel egy nagy valaki, csak szólok.

2021. nov. 16. 03:28
 19/19 A kérdező kommentje:

Kiveszem a kérdést a figyeltek közül.

Amennyiben valaki szeretne nekem valamilyen értelmes dolgot írni, őt kérem, hogy azt privát üzenetben tegye meg, mert egy troll szétoffolta ezt a kérdést és ide már nem nézek be többet.

2021. nov. 16. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!