Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítanátok ezt nekem angolra?

Lefordítanátok ezt nekem angolra?

Figyelt kérdés
Most béreltem önöknél szervert és azt szeretném kérdezni, hogy nem tudnak-e betenni bot player a szerverre? Vagy van rá valami más megoldás?
2010. szept. 3. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Hi Team,

I have signed up recently for your internet service.

My enquiry is, would it be possible to include bot player? If not, do you have any other suggestion?

Regards,

Neved

2010. szept. 3. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:
ez biztos jó?
2010. szept. 3. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát jobb mint ahogyan te magyarul leírtad!
2010. szept. 3. 14:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem kötözködés képen írom de ha nem tudod, hogy miről beszélek a céggel akkor ne mást írj hanem ugyanazt írd kb.

Köszönöm!

2010. szept. 3. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha tényleg ennyire nem tudsz angolul,hogy még ezt sem tudod megállapítani,hogy KB. ugyanaz-e a fordítás,akkor nagyon örülj,ha valaki fordít neked, és ne kötözködj.
2010. szept. 3. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Az első internetes szolgáltatást írt szerverbérlés helyett, ami marhára nem ugyanaz, és a bot playeres mondata sem hiszem, hogy fedi a kérdező céljait. Üdvözlés/elköszönés nélkül én valahogy így mondanám:

I have recently/just hired a server from your company, and I would like to inquire wether it's possible to transfer me to a bot player server? If not, do you haver any other suggestions?

2010. szept. 3. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
suggestions helyett mehet solutions is.
2010. szept. 3. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:

I just hired a server from you and I'd like to ask if it would be possible to put a bot player on the server too?

Or are there any other solutions?

Cheers: Neved

2010. szept. 3. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
áhhh :D hülye vagyok, elnéztem... valami olyasmit olvastam hogy nem tudnak-e betenni bot player szerverre, nem pedig bot playert a szerverre (merthogy a t gondolom lemaradt) :DDDD szóval if it's possible to put bot player(s) on the server:D
2010. szept. 4. 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A kedves kérdezőnek most van ám csak nehéz dolga... ennyiből kiválasztani a jót :D
2010. szept. 9. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!