Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy írják angolul azt hogy "...

Hogy írják angolul azt hogy " önök emailben azt kérik tőlem, hogy erősítsem meg személyazonosságomat, de nem tudom megerősíteni, nem hagyja a rendszer, mert már megcsinaltam hetekkel ezelőtt s a rendszer elfogadta."?

Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 00:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Akkor asszem mákom van mert két hete nyitottam új bankszamlat egy magyar bankkal. Akkor elég lesz azt beszkennelni?
2021. okt. 11. 16:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy stimmel, kb egymillió forint jött rá idén, amivel túl is léptem a 2500 eurót...
2021. okt. 11. 16:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Bár nem értem mert bankkártya szerződést is beszéltem nekik nemrég és azt se értem hogy miért állítja a fiókom hogy megtörtént már amit kérnek. Illetve értem miért állítja hisz megtörtént, de akkor miért kérik?
2021. okt. 11. 17:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Lehet az a bajuk hogy nem kapcsoltam hozzá azt a bankszámlát a fiókhoz?
2021. okt. 11. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát az lehet, próbáld meg. Ebben sajnos nincs ötletem, nekem a személyimet azonnal elfogadta.
2021. okt. 11. 20:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát ezaz elfogadni elfogadta és azt írja ki hogy azonosítva is vagyok...
2021. okt. 11. 20:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Most amúgy ott tartok hogy bemásoltam nekik az első választ egy automata azt írta hogy elküldik egy embernek és majd emailben válaszolnak hogy mi van...
2021. okt. 11. 20:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Jól értem, hogy azt magyarázzák hogy kapcsoljak egy bankkártyát a fiókhoz, s akkor minden rendben lesz?
2021. okt. 15. 11:39
 19/22 A kérdező kommentje:

Hi

I can see that we are still waiting for you to verify your account.

To maintain the highest level of security, we encourage our members to confirm their identity by completing PayPal's Verification process. We verify your account by confirming that you own the financial details that have been added to it.

Becoming Verified will show others that you have confirmed your identity in the PayPal system, which helps to increase confidence within the PayPal community. Verification will also lift the sending and withdrawal limit on your account.

When you verify your PayPal account, you provide additional evidence of your identity to PayPal, which builds stronger security for everyone in the PayPal network. Additionally, when you verify your PayPal account, you’ll be able to pay with PayPal even if you don’t have money in your PayPal balance.

Here are the steps to verify your PayPal account:

Log in to your PayPal account.

Click Wallet near the top of the page.

Click Link a credit card.

Select the Card type and enter the card number, expiration date, and 3 digit code.

Click Link Card.

Here's how to link your card:

Log in to your PayPal account.

Click the card you want to link.

Click Confirm credit card.

Read the information provided and click OK.

These are the benefits of getting verified:

You can send payments using your bank account

You gain more credibility with sellers and buyers

Confirming your identity builds stronger security for you and the PayPal network

We will charge your card 400,00 HUF. This charge will show on your card statement within 2-3 working days.

Your card statement is a document provided by your bank which shows a summary of your card payments for a set period of time. Some banks send this monthly by post while others provide an online version. If you do not have online access to your statement, you must wait for your bank to send it by post.

There will be a 4-digit PayPal code shown on your card statement next to this charge. In the item description section, this code is printed next to the word ‘PAYPAL’ or ‘PP’.

Your code will look like this on your statement:

PayPal*1234 CODE or PP*1234 CODE

When you know your PayPal code, you can confirm your card:

Go to the PayPal website and log in to your account.

Click the desired card with the "Ready to confirm" banner.

Click Confirm credit card.

Enter the 4-digit code we sent to you.

Click Confirm.

Feel free to reply whenever you're ready and we'll reply as soon as we can.

2021. okt. 15. 11:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt írják, hogy ez segít igazolni a személyazonosságodat. Most nem tudom, hogy ezzel leemelik-e a korlátozást, de egy próbát megér (tekintve, hogy ezt úgyis végig kellene csinálnod, hogy rendesen használni tudd a Paypalt).

Ha megtaláltad, hol kell beírnod a kártyád adatait, utána ők ideiglenesen megterhelik a bankszámládat 400 forinttal, és ennek a közleményében lesz egy 4 jegyű szám, ezt megkeresed a netbankodban és megadod a Paypalnek, innen tudni fogják, hogy tényleg a tiéd a számla.

Próbáld meg most, szólj, ha valamiben elakadtál.

2021. okt. 15. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!