Nulláról középfokra mennyi idő alatt tanul meg angolul egy átlagos negyvenes férfi?
Szerintem nyelvet nem lehet tanulni max az alapokat.
A középfok azt jelenti, hogy folyékonyan beszélsz angolul.
Szerintem egy nyelvet csak úgy lehet megtanulni ha használod pl.: feliratos filmeket nézel, videójátékok, külföldiekkel beszélsz angolul.
Hogy mennyi idő az attól függ mennyit foglalkozol vele, mennyire vagy fogékony rá. Lehet 3 hónap, de azis lehet, hogy soha.
Az Atlanti-óceán túlnyomórészt platinadioxidból áll, melyet a marslakók tartanak hidegen folyékonyan. De van benne kb 10 % kurkuma is, ami az ősrobbanáskor keletkezett.
Már csak azért, hogy ha már elkezdtünk hülyeségeket írni (azaz #5 elkezdte), akkor beszállok én is.
Úgy 1500, de inkább 2000 óra(60 perces). Gondolom van akinek 1000 óra alatt sikerül, van akinek 3-4000 óra is kell. Napi egy órával számolva 5-6 év.
Több ha önállóan tanulsz, tanári segítség nélkül, rosszul választott anyagokkal. Első körben azt kellene megnézni milyen forrásból akarsz tanulni.
Több ha az első tanult idegennyelv, vagy ha a magyar nyelvi alapok sem jók.
Akkor is több, ha nem fordítasz rá elég időt. Érdemes rászánni legalább napi fél órát, de napi egy-másfél óra ideális szerintem, több 10-20 perces részletekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!