A Panna nevet hogy ejtené pontosan egy angol anyanyelvű? Ha ki lenne javítva,ki tudná ejteni? Tiéteket hogy ejtenék?
Figyelt kérdés
Csak mert most olvastam egy weboldalon a nevem,és azt írta leírásba,hogy az angol anyanyelvűeknek nehézséget okozna a kiejtése,azt hiszem náluk az a=á,elég hülyén hangozna,ha tényleg úgy ejtenék,ahogy gondolom:D
Ti nevetek hogy ejtenék ki?:D
2021. szept. 4. 15:07
1/10 anonim válasza:
Leginkább a Pein(e) lenne a kiejtés, a zárójelben lévö hangot csak egész elmosódottan mondják, majdnem akármi is lehetne.
2/10 anonim válasza:
Itt egy angol anyanyelvű ejti ki a panna cottát. Ebből az első szó lényegében az, amiről a kérdést feltetted.
3/10 anonim válasza:
Alapból penna-nak ejtenék. Ha jobb közelítést akarsz, mond nekik, hogy ejtsék úgy, mintha "Punna" lenne.
4/10 anonim válasza:
Az Annát kb. így, a P-t képzeld az elejére.
https://www.youtube.com/watch?v=QPXlw5kkAmA&ab_channel=Prono..
5/10 anonim válasza:
Én Zsófi vagyok, mondták már Szofinak, meg Zofinak, meg Zófinak is lol
6/10 anonim válasza:
Angol és holland anyanyelvű ismerőseim úgy ejtik ki, mint ahogy a fentebb linkelt panna cottát is.
7/10 anonim válasza:
A Panna esetében a dupla mássalhangzóval sem tudnának mit kezdeni, mert az angol kiejtésben nincs olyan (az... anniversary pl. sima n-nel ejtendő, hiába írják kettővel).
Az én nevemet "kszeng"-nek szokták tippelni :D (Csenge)
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségetek!:D
2021. szept. 4. 21:44
9/10 anonim válasza:
#7: Erre is van megoldás: két szóban kell leírni, mert szóösszetétel határán viszont tudnak hosszú mássalhangzót ejteni (lásd még unknown, unnatural, stb.): Pun-na.
10/10 anonim válasza:
Az ang.tanárom úgy ejti ki osztálytársam nevét,hogy Pana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!