A német nyelvben van tegező és magázó forma?
Semmilyen szinten nem vagyok németből, nem is tanulom és nem is állítottam ilyet. Nem a nyelvtanfolyam kategóriában van a kérdés...
Egy német ember írt nekem magyar nyelven levelet magázó formában és annak kapcsán merült fel bennem az a kérdés, hogy az ő nyelvén is van-e magázó forma, mert ha nincs, akkor nehezebb lehet számára megérteni a magyart.
#3. "Kérdező, milyen szinten vagy németből...?? Ezt eléggé alapszinten is tudják már a tanítványaim..." Elég alapszint LENNE, hogy ne láss bele a kérdésbe olyat, amiről szó sincs! Ráadásul még csak nem is válaszoltál, csak beszóltál, hogy felvágj azzal, hogy neked tanítványaid vannak.
Csak szólok, hogy ügyesebb felhasználók úgy csinálják, hogy először legalább megpróbálnak a kérdésre válaszolni és csak azután OFFolnak...
Alapszint.
Olvasd el a szabályzatot tancsikám, tartsd be, aztán oszd az észt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!