Lehet nyelvvizsga amnesztia megint?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 08:32
21/34 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor adják ki a diplomát is záróvizsga meg szakdolgozat nélkül mert vírus van. A nyelvvizsga pont a kisebbik fele a dolognak és továbbra sem értem miért ne tudná valaki megcsinálni azért mert járvány van.
22/34 A kérdező kommentje:
Ja, az sem.
2021. júl. 18. 11:32
23/34 A kérdező kommentje:
Én nem fogom a járványra. Egyetem mellett nem tudom megcsinálni szakdoga,meg angol nyelvi záróvizsga mellett, meg nyári gyak mellett. Azért nem mindenkinek van mind3.
2021. júl. 18. 11:33
24/34 anonim válasza:
Akkor csúszol félévet és megcsinálod később. Tudomásul kell venni, hogy az egyetemi diploma nyelvvizsgához van kötve és nem nyavalyogni kell az amnesztiáért.
25/34 A kérdező kommentje:
Csak, ha ez ember elvégez 5 évet az egyetemen a saját évfolyamával, akkor az különleges élmény, ismeri mindenki egymást,nálunk kis csoportok is vannak, de évfolyam szinten is van facebook csoport, segítjük egymást. Rossz érzés nem velük átvenni:/
2021. júl. 18. 13:59
26/34 anonim válasza:
Komment törlése, meg itt nyafogni van időd. Hiába törlöd ki tanulni kell, nem itt lógni meg írkálni. Ahogy írják kell és pont...
27/34 A kérdező kommentje:
szakdogát írom a pubmedről,meg minden másról, úgyhogy van elég dolgom, az hogy 3-4 szer idekattintok neked már nemtanulást jelent,grat a színvonaladhoz!
2021. júl. 18. 14:22
28/34 A kérdező kommentje:
biztos, ha elmegyek sportlni közben az is hülyeség,meg lusta vagyok,mert "nemtanulok".
2021. júl. 18. 14:25
29/34 A kérdező kommentje:
ilyenkor elgondolkozom:miért ilyen irigy és rosszindulatú a magyarok többsége? Köszönöm az édesanya jóindulatú válaszát, s minden jót kívánok a fiának! (molekuláris biológia is elég kemény szak)
2021. júl. 18. 14:50
30/34 anonim válasza:
Nem vagyok irigy, csak igazságtalannak és indokolatlannak tartom az amnesztiát. Én is egyetemen tanulok, mellette dolgozok, hulla fáradt vagyok de nem rinyálok a nyelvvizsga miatt, megcsinálom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!