Lehet nyelvvizsga amnesztia megint?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 08:32
11/34 A kérdező kommentje:
Ja,egybébként bírom ezeket: akkor is tanulhattálvolna, amikor kiírtad a kérdést... Ja,késő estig írom a szakdogát,meg jövőhéten a nyári gyakom is elkezdődik... S nem a Balatonon,meg az egyik strandon heverészek..
2021. júl. 18. 10:13
12/34 anonim válasza:
8 vagyok. Miért kell a német nyelvvizsga? Kérnek második nyelvet is?
13/34 anonim válasza:
Én eddig sem értettem, hogy emiatt a nyomorult vírus miatt miért kellett elengedni a nyelvvizsgát. Nem fair azokkal szemben akiknek kellett és kelleni fog.
14/34 anonim válasza:
Először se kellett volna, hogy legyen...amúgy miért hiszed azt, hogy másnak könnyebb volt diplomát szerezni?
15/34 A kérdező kommentje:
amikor elkezdtem: 2 emeltet raktam 0-ról ,mert humánról váltottam, kihagytam egy évet. Német az első nyelvem, de nem csináltam meg a nyelvvizsgát, első volt az,hogy felvegyenek, mert így is paráztam 0-ról emelt kémiára menni. később meg nem volt időm rá, annyira nehéz az egyetem,meg mindig nyári gyak is van.
2021. júl. 18. 10:18
16/34 anonim válasza:
8 vagyok. Azért valljuk be, a gyógyszerészeti kar az egyik legnehezebb. A gyerekem "csak" molekuláris biológia mesterképzést csinál. Neki van németből két nyelvvizsgája is, de most angolt kérnek tőle.
17/34 anonim válasza:
Igaz, hogy nem fer a többiekkel szemben.
Jövő évi választások miatt engedett ennyit a kormány, hogy a sok ember rászavazzon, mert puszira megkapták a nyelvvizsgát.
Aztán tömegével jönnek az ilyen kérdések.
18/34 A kérdező kommentje:
Jó, de így velünk szembe se fer. Főleg úgyhogy előzőleg mindenkinek kiadták. De mind1 nem lehet a jövőbe látni mi lesz itt még..
2021. júl. 18. 10:32
19/34 A kérdező kommentje:
Csak nem látom értelmét ennek az egész rendszernek, máshol Európábn nemkövetelmény, de mégis lepipálnak minket nyelvből.. Ha nem lenne követelmény lehet mindenki jobban rámenne 1 nyelvre és többet érne, mint ez az összevisszaság.
2021. júl. 18. 10:35
20/34 anonim válasza:
Akkor az sem volt fair, hogy nekem meg kellett, nektek meg nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!