Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Melyiket válasszam? Mit...

Melyiket válasszam? Mit jelentenek pontosan?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyaralásra biztosítást kötni, de elakadtam.

Mi jelentenek a következőek? Pontosabban hogyan értelmezzem ezeket?

"Type of trip

Disposable

Disposable, inc. Schengen

Reusable"

Köszönöm előre is, ha tud valaki nekem ebben segíteni.

2021. júl. 10. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na, akkor meg is oldódott, te nem utazás biztosítást akartál kötni, hanem vízumot...

Miért nem jó neked valamelyik magyar nyelvű biztosító ha ennyire nem megy az angol?

2021. júl. 11. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:

#11,

Type of trip- holiday

Disposable insured items - chips bag

Reusable insured items -

Clothing

😂😂

2021. júl. 11. 11:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Dehogy vízumot akartam kötni. Utasbiztosítás.

Beszélek angolul, de az adott szövegkörnyezetben nem értettem mire céloznak. Na de oroszul is beszélek, és az által végre sikerült kiderítenem.

Egyszeri utazás, ahogy írtam is fentebb már, egyszeri utazás (magába foglalja Schengent), illetve többszöri utazás.

Nem nekem kellett egyébként, én is csak az angolt kaptam meg kép formájában, amit fel is töltöttem ide. De mivel értelemszerűen nem helyesen van fordítva angolra, nem jött át a jelentés. Teljesen mindegy, hogy mennyire jól beszélsz egy nyelvet, ha butaság van írva, nehéz kitalálni mire is céloznak.

2021. júl. 11. 12:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen egyébként mindenkinek a segítséget! Ment a zöld! 👍
2021. júl. 11. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor a #8 valaszomban jol irtam, hogy ez nem angol eredetu szoveg. Google translate volt. 😂
2021. júl. 11. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!