Melyiket válasszam? Mit jelentenek pontosan?
Szeretnék nyaralásra biztosítást kötni, de elakadtam.
Mi jelentenek a következőek? Pontosabban hogyan értelmezzem ezeket?
"Type of trip
Disposable
Disposable, inc. Schengen
Reusable"
Köszönöm előre is, ha tud valaki nekem ebben segíteni.
Az utazás típusa
Eldobható
Eldobható, incusive Schengen
Újrafelhasználható
Szerintem a disposable az single entry visa, reusable -double vagy multiple entries.
Eleg hulyen van leirva. A biztositoceg biztos nem angol nyelvteruleten van.
A single-entry visa (“1” on the visa sticker): allows its holder to enter the Schengen area once. If you leave the area, the validity of your visa expires even if the validity period isn’t over yet. In a nutshell: any exit is final !
A double-entry visa (“2” on the visa sticker): allows its holder to enter the Schengen area twice during the validity period of the visa. You can thus leave the Schengen area and re-enter it during that period of time. The second time you leave the area, your visa expires.
A multiple-entry visa (« MULT » on the visa sticker): allows its holder to enter and leave as many times as they want. This authorization is valid for a maximum of 90 days over a 180 day period.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!