Honnan jön az a mondás, hogy "pisilnek érte a lányok"?
#11, ezt az olaj verziot 59 ev alatt nem hallottam. A masikat annal tobbet. Talan erdelyi szoveg?
Viszont, ott van a “hogy ossze nem pisiljem magam!”
Gunyos - ennyire kellene orulnom, meglepodnom?
Szoval #10-nel a pont.
“ Talan erdelyi szoveg?”
Fejér megyei vagyok. Azt hiszem elég messze van Erdélytől, 90-ig nem is nagyon láttunk ott erdélyieket. Viszont amikor még viccesen fokozni akarták, akkor mondtak benzint is, de az olaj volt a “hivatalos”.
"Nekem úgy mondták hogy: olajat pisilnek utánad a lányok." - olajjal még nem hallottam, de belegondolva, lehet, hogy úgy szólt, hogy "utánad/utánatok" fognak pisilni. Már nem emlékszem pontosan.
"Viszont fontos dolog, hogy a pisi NEM a punciból jön." - Természetesen nem hiszem azt, hogy a pisi a vaginából jön. Ugyanakkor az én szóhasználatomban a punci az egész női nemiszervet kell érteni, a "pisilővel" együtt. A kislányodnak sem azt mondod, hogy a húgycsövedből vizelsz kislányom, hanem hogy a punciból jön a pisi. Legalábbis én biztosan így egyszerűsíteném le.
"“ Talan erdelyi szoveg?”" - az olaj dolog nem tudom honnan jön, de ha érdekes, én Felvidékről származom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!