Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Honnan jön az a mondás, hogy...

Honnan jön az a mondás, hogy "pisilnek érte a lányok"?

Figyelt kérdés
Kisfiúkként kaptuk meg néha nagymamánktól, hogy olyan helyesek vagyunk, meg olyan szép szál legények / jóképűek leszünk, hogy "pisilni fognak értünk a lányok". Már gyerekként is felfogtam, hogy ez valami olyasmit jelent, hogy tetszeni fogunk a lányoknak. Viszont sosem értettem, hogy miért pisilnének. Azon kívül, hogy a pisi is a punciból jön, nem sok közét látom a szexualitáshoz, szerelemhez, vonzódáshoz. Kb. 20 év után most újra találkoztam a kifejezéssel, de olyan formában, hogy "értem állva pisilnek a lányok". Ez mit jelent? Honnan jön az egész szólás vajon?

2021. jún. 21. 23:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Összepisilik magukat a gyönyörűségtől.
2021. jún. 22. 00:34
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Sosem hallottam ezt a mondást. :D

Szerintem ez annak lenne a variációja, hogy "Nedves lesz a bugyijuk", vagy annak, hogy "Benedvesednek a lányok tőle". Én ezeket hallottam.

Viszont fontos dolog, hogy a pisi NEM a punciból jön. A punci, vagyis a vagina fölött van a húgycső, egy apró lyuk ami csak a pisilésre való. A puncival nem tudsz pisilni, viszont ha egy nő szexuális izgalomba kerül akkor a punci nyálkahártyája elkezd nyákot termelni, benedvesedni. Gondolom ez lenne a "pisi", amit értenek ezalatt.

[link]

2021. jún. 22. 00:35
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Nekem úgy mondták hogy: olajat pisilnek utánad a lányok.
2021. jún. 22. 01:52
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Még nem hallottam
2021. jún. 22. 03:42
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

"Azon kívül, hogy a pisi is a punciból jön, nem sok közét látom a szexualitáshoz, szerelemhez,...."

Ezen lehidaltam. 🤣🤣🤣🤣🤣

2021. jún. 22. 05:13
 6/16 anonim válasza:
100%
2.-nál a pont. A benedvesedére utal.
2021. jún. 22. 05:49
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan ez nem az egészség szekció, de... Más nőtől is hallottam már ezt. Számunkra a nagyajkak, és az azon belül eső részek a punci részei. Meg még a klitorisz is. Tehát punci nem egyenlő vagina.
2021. jún. 22. 05:55
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
a lágyok pucia nem ojan mit mondosz teso
2021. jún. 22. 07:09
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Amit 3-as mond, nálunk is az olajas duma ment 30-35 éve, de manapság sem igazán értem.
2021. jún. 22. 07:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Onnan van, hogy nagy izgalom, öröm hatására képesek bepisilni az emberek, de pl a kiskutyák is.
2021. jún. 22. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!