Nemet szókincs futárnak, kiszállítónak? Nagy segítség lenne
Köszönöm egyes , szuper válasz. Ezen az oldalon 10/8 kérdésemre sose jött válasz, mindig hasonlók mint itt az első. Köszönöm hogy felhívtad a figyelmem erre, sose gondoltam még erre a problémára (irónia).
Szépen kérem vki segítsen nekem, biztos van vhol elérhető ilyesmi anyag csak en nem találom :(
1 éve igergettek egy állást nekem, telt az idő ,mindig mondták nemsokára lehet menni biztosan...nem jött össze, ezért szeretnék új irányba menni és futarkodast néztem ki mert barátnőm is most szeretne az lenni. Csak ő igen ügyesen tud amúgy is németül évek óta. Én új vagyok még a nyelvvel
Az 1-es vagyok: HIDD el, sokkal fontosabb a hallás utána beszédértés!
NEKED jóformán semmit nem kell mondani, köszönsz, felolvasod a címzett nevét meg megmutatod, hol kell aláírni (ha egyáltalán kell, mostanában a legtöbb futászolgálatnál nem kell a corona miatt)
De ha kérdeznek valamit, azt jó, ha megérted. És ez föleg nem szókincs kérdése, hallgass rengeteg eredeti német szöveget napi 10 12 órában legalább háttérzajként is.
Köszönöm! Stresszelek az egész dolog miatt eléggé az a baj:(
Arra gondoltam én hogy ott is biztos úgy működik hogy ha vki nem tudja átvenni a csomagot pl fel kell hívnom , rossz minőségben telefonban krákognak majd vmit meg megoldást kell találni stb , hogy ezek pl könnyen okozhatnak nehézséget majd a némettel
Te kint dolgozol Ausztriában? Wow, szereted? Mi az amazont néztük ki Bécs környékén, de igazából szerintem több helyet is beprobalunk ha úgy alakul. Az a baj nem igazán tudjuk elképzelni hogy működik egy futár napja.
Láttam vannak stoppok meg akár 200-300 csomag egy nap, amit nehéz elképzelni hogy lehet egyszerre kivinni, feltételezem sokszor egy helyre kell vinni mondjuk 5-10 csomagot és így kivitelezhető, meg láttam vannak útvonalak és azon megy végig igazából a futár és úgy kell kiszorni. Reggel gondolom egy raktárban összeszedik a kocsit meg az aznapi saját csomagjaikat ami az ő útvonalához tartozik és igazából elindul, GPS viszi, becsonget , aláíras vagy pénzt odaadja az ügyfél vagy kártya terminál érintés , aztán következő. Nap végén gondolom leadminisztralni kell a maradék csomagot, kocsit leadni ilyesmik, ha probléma van bármikor meg gondolom van support akit fel lehet hívni
#2 Szerintem megfeledkezel a rengeteg tájszólásról.
Naponta beszélek németül, amikor egy voralbergi házaspárt hallottam egymást között beszélni, ha nem tudtam volna, hogy németül beszélnek, nem jöttem volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!