Mennyit értek el ezen az angol nyelvű szókincsteszten, feltéve van kedvetek hozzá ?
Ha van nyelvvizsgátok, akkor annak szintjét is írjátok meg, ha válaszoltok. Köszi!
Nekem azt mondja, hogy figyelek, és amit tudok, azt jól tudom... :) Csak épp az nem valami sok, sajnos. Modest user vagyok szerinte, 6000 szó körüli szókinccsel.
Középfokú nyelvvizsgám van, kb 20 évvel ezelőttről. Jól látszik, hogy ebből tizenX éve nem használom már a nyelvet :(
6700 szo
Nincs nyelvvizsgam. Volt olyan szo amit hallottam, olyan is aminek nagyjabol tudom a jelenteset de nem tudom se leforditani se definialni. Ezekre nemet nyomtam.
11.100 szó, very good user.
Kb. 25 éve lett középfokúm, azóta csak nőtt a szókincsem, napi szinten használom. Engem is 11 éves gyerek szintjére tesz.
Igazabol hulyeseg az egesz mert olyan szavakat ad ki amit sokszor nem is hasznalnak a hetkoznapo beszedben. Raadasul van ra mas szo is.
6-7 ezer szoval mar tarsalgasi szinten vagy
Harmadjára 4900
6 éves gyerek szintje.
#5-ös, gondolom direkt. Egyébként van pár hasonló, de az ami simán bejelölteti, hogy ismered vagy nem és csak valós szavakat tartalmaz az rosszabb.Van egy ehhez nagyon hasonló, sok igazinak tűnő szóval, de az nem kérdez a jelentésre.
Nyilván nem pontosak.
Good user.
Azt mondja, jobb mint a nem anyanyelviek 85% - ának.
9700 szó.
Egy 10 éves anyanyelvi beszélő szintjén vagyok lol.
Pont amire számítottam, nem csodálatos, de nem is katasztrofális.
B2 - es nyelvvizsgám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!