Mennyit értek el ezen az angol nyelvű szókincsteszten, feltéve van kedvetek hozzá ?
Figyelt kérdés
Ha van nyelvvizsgátok, akkor annak szintjét is írjátok meg, ha válaszoltok. Köszi!
2021. máj. 11. 15:19
11/15 anonim válasza:
Your receptive vocabulary is 16400 word families. Your attention index is 67%.
Your result is better than 99.9% of test takers'.
20 éves ember szint.
12/15 anonim válasza:
#11, de te ezek szerint szinte válogatás nélkül azt nyomtad mindegyik szóra, hogy ismered. Köztük egy csomó olyanra is, ami nem is létezik.
Ez így mennyire hiteles?
13/15 A kérdező kommentje:
Ohh, tényleg..:) Akkor ez így eléggé.. khmm.. volt egy másik hasonló teszt, de az levonta a rossz választ az eredményből, ezt kipróbáltam, nem vonta le,.
2021. máj. 12. 17:29
14/15 anonim válasza:
#12, nem nyomogattam amit nem tudtam. Kb. C2 szinten vagyok. Ezt adta ki egy masik text. Nagyon regen beszelem az angolt nap szinten. Van egy masik teszt, sokkal jobb.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 Linkelnéd a másik tesztet?
2021. máj. 13. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!