Aki jól tud angolul segítene?
Figyelt kérdés
Erről az oldalról szeretnék cipőt rendelni.Egyáltalán kiküldik ide Magyarországba? Ha igen mennyiért,hány napon belül.Fizetés az hogy lenne? ezeket szeretném megtudni.
2010. aug. 19. 19:33
2/14 anonim válasza:
Magyarorszag nincs a listan, tehat oda nem viszik ki, de mar elnezest, egyaltalan hogy akarsz amerikai szamozas alapjan rendelni cipot, mikor az tok mas? Ha angolul semmit sem tudsz, gondolom, hogy a meretezesbeli kulonbsegekrol sem tudsz. Nem felsz, hogy nem lesz jo a cipo? Miert nem veszel Magyarorszagon cipot? Van ezer bolt, ahol hasonlokat lehet kapni. Fizetni a neten alt. hitelkartyaval lehet, de errol az oldalrol nem tudsz Mo-ra rendelni.
3/14 anonim válasza:
Fogadd meg első tanácsát xP
13/L
4/14 A kérdező kommentje:
10 es a méretem mivel egy ugyanilyen márkát próbáltam és 10 es kell USA ból.
2010. aug. 19. 20:01
5/14 anonim válasza:
Akkor mas oldalt kell keresned vagy esetleg vehetnel cipot szemelyesen Magyarorszagon...sokkal konnyebb lenne. Masodik voltam.
6/14 A kérdező kommentje:
De már mindenhól elfogyott már csak külföldi oldalakon vannak:S
2010. aug. 19. 20:17
7/14 A kérdező kommentje:
Ha találsz nekem DC Chase TX vagy DC Course TX cipőt 43 - 43.5 esbe nagyon megköszönöm:D
2010. aug. 19. 20:21
8/14 A kérdező kommentje:
jöhet a 44 es is
2010. aug. 19. 20:22
9/14 anonim válasza:
Most mástól várod el hogy a csukádat megrendelje? Röhej...
10/14 A kérdező kommentje:
nem fogod fő hogy nincs ilyen csuka már MO mert elvitték mindenhonnan...
2010. aug. 19. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!