Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Egy nagyon jó angolos segíteni...

Egy nagyon jó angolos segíteni nekem érthetően megfogalmazi kb 10 mondatot?

Figyelt kérdés

Amit meg kell írnom:

A szobámban ez egyik villany égő kiégett. Amikor ideköltöztem csak ez az egy működött a kettő közül, ez a szerdődésben is szerepel.

A műanyag fogat el van törve ami a villanykörtét tartja. Azt hiszem ez azért van mert nem megfelelő fogatú égő volt benne. Ezért nem tudok újat beletenni. A képeken látszik, hogy az egyforma fogatokban nem egyforma égő volt. Mivel el van törve a műanyag foglalat, nem tudom kicserélni.

Tudom hogy az égő cseréket nekem kell megoldanom, ezt meg is tettem már a több helyiségben, de ezzel nem tudok mit kezdeni.

2021. márc. 7. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem házi feladat, akkor a google fordító pont elég, hogy egy angolos megértse, amit mondani akarsz.

Ha házi feladat, akkor meg old meg.

2021. márc. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!