Mit mond ki az új társadalom biztosítási törvény érthetően megfogalmazva?
Azt, hogy nem kap egészségügyi ellátást, aki nem fizet:vagyis minden hajléktalant és rossz anyagi helyzetben lévőt vagy amerikai módra még jobban eladósítjuk vagy hagyjuk meghalni. (Eddig is be lehetett hajtani a tb tartozást, most meg sem próbálják majd, ellenben a milliós kezelési, műtéti költségeket majd igen)
Tiszta Amerika....
Cél: népességszabályozás és hogy még annyian se járjanak orvoshoz, mint most ezzel tehermentesítve az egészségügyet (aka statisztikailag szépíteni azon, hogy az egészségügy a béka segge alatt van)
Remélem, valamelyik ellenzéki az Alkotmánybírósághoz ill Strassburghoz fordul
És mielőtt valaki ezzel jön, 20+ éve rendesen fizetem a járulékot, ennek ellenére nekem is volt már pirosban, mert az idióta volt könyvelőm szarul jelentett be.
azzal mi van, aki időnként nem dolgozik és eddig nem is tudott a tb létezéséről?
Tényleg nem hallottam róla sehol, hogy hogyan működik, de volt, hogy itthon voltam fél-éveket is.
Az igaz, hogy Julius 1.-étől mindenki tiszta lappal indul és onnantól számít befizetni?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!