Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A csillagok közt nevezetű...

A csillagok közt nevezetű film végén lévő fordulatot hogy tudnám érthetően megfogalmazni? A dimenzió közti idő dolgot, Hogy mondjam el másoknak akiknek ez tul sok?

Figyelt kérdés
Tehát elhoztàk magukat egy masik dimenzióba amit később emberek csinálnak meg vagy hogy is van ez? (Öszintén én át látom és értem de nem tudom megfogalmazni)

2017. szept. 4. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
A hiperkockát későbbi emberek hozták létre, ahol az idő fizikai dimenzió, tulajdonképpen az ötödik dimenzió. Ebben a kockában Cooper képes kommunikálni a lányával a gravitáció segítségével, ezért estek le annak idején a könyvek a polcról. TARS begyűjti az adatokat a fekete lyukból, amiket így tudnak kijuttatni onnan. Az adatokat később felfedezi a lánya, felhasználja az egyenlethez, mely segítségével képesek lesznek nagyobb méretű állomásokat az űrbe juttatni, így megmentve az emberiséget (vagy legalábbis egy részét).
2018. ápr. 15. 22:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy valaki segíteni fog. Köszönöm szépen :D
2018. ápr. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!