Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Szóval egyszer amikor mentünk felfelé a lépcsőn (német iskolába járok) akkor pár srác jött a hátam mögött a kiszemeltemmel együtt. A kiszemeltem valahogy aztán bekerült mellém, de nem voltunk konkrétan egymás mellett. Egy ember közénk még befért volna. Aztán az egyik haverja így csinált hogy kämmeln jungeeee. Nem vagyok biztos benne hogy ezt mondta. Kämmeln, kümmern, valami hasonlót. Aztán egy másik barátja beállt kettőnk közé.
Arra lennék kíváncsi hogy valaki tudja e hogy mi az a kümmern vagy kämmeln vagy esetleg valami ötlete van hogy mit mondhattak. A segítséget előre is köszönöm 😇
2021. márc. 7. 10:33
2/22 A kérdező kommentje:
És ennek milyen jelentése van?
2021. márc. 7. 11:02
4/22 A kérdező kommentje:
Igen és ezt hogy érthették?
2021. márc. 7. 11:11
5/22 anonim válasza:
Kb.: "Gyere/gyerünk már, haver!"
Valószínűleg egymást biztatták, hogy titeket szívassanak.
6/22 A kérdező kommentje:
Minket mivel szívathatnának? Miért akarnák egyáltalán?
2021. márc. 7. 11:12
7/22 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy beállt az egyik kettőtök közé. Poénkodtak a srácok.
8/22 A kérdező kommentje:
De miért? Miért akartak poénkodni rajtam?
2021. márc. 7. 11:17
9/22 A kérdező kommentje:
A "titeket szívassanak" azt rám és a barátnőimre értetted vagy rám és a srácra?
2021. márc. 7. 11:21
10/22 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy miért, de nyilván szórakoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!