Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan fordítanátok ezt? The...

Hogyan fordítanátok ezt? The people of Sparks

Figyelt kérdés
egy könyv cime de nem értem esetleg valaki nemtudja honnan tudom beszerezni Jeanne DuPrau The people of Sparks.
2010. aug. 17. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
volt a másik könyvéből egy film, Szikraváros volt magyarul (City of Ember), igaz nem ugyanaz a szó, de szerintem ez lehetne a szikrák népe vagy ilyesmi. idegennyelvű antikváriumban érdemes próbálkozni, ha van a közeledben vagy interneten, amazon, ebay.
2010. aug. 17. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok, most nézem, hogy a Sparks is egy város a könyvben meg az Ember is, tehát a két város lakóiról van szó, szóval ha ebből is lesz film, akkor lesz gondja a fordítóknak, hehehe.
2010. aug. 17. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
xd köszi amm a könyv sokkal jobb nem is úgy jutnak ki szikravárosból mint a filmben
2010. aug. 17. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Sparks népe
2010. aug. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!