Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Akinek van egy kis ideje, le...

Akinek van egy kis ideje, le tudná írni a portugál kiejtési szabályokat?

Figyelt kérdés
Lehetőleg mindet, bár gyanítom, hogy sok lesz. Nagyon megköszönném. Olyan írjon, aki tényleg jártas a nyelvben, mondjuk legalább középfokon.
2010. aug. 11. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen nyelven parancsolod?
2010. aug. 11. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:

De könyvet írjunk?

Vasco de Gama= Vasku de Gámá

2010. aug. 11. 23:59
 3/7 A kérdező kommentje:
nem véletlenül mondtam, hogy az írjon, akinek van ideje. ha valakinek van könyve, akár ki is másolhatja belőle. de szeretném az összes szabályt megismerni. vagy ez is olyan, mint az angol, hogy nem kell külön a kiejtést megtanulni, mert minden szótár megadja a szavak kiejtését fonetikus átírásban?
2010. aug. 12. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán vegyél egy szótárat, és nézd meg. Vagy menj be egy könyvesboltba, és csak kukkants bele. Ennyit ráfordíthatnál a nyelvtanulásra...
2010. aug. 13. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
nem olyan fontos, engem CSAK a kiejtés érdekel, egyébként nem akarok portugálul tanulni. ha akarnék, akkor már rég megrendeltem volna hozzá az anyagot az internetről.
2010. aug. 13. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem. Azért megkérdezem, hogy akkor mostmár ne másoljuk ki a könyvből a kiejtési szabályokat neked?
2010. aug. 14. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
ha van könyved, nem venném zokon, ha megtennéd...
2010. aug. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!