Csak engem idegesít a magyar nyelv?
Figyelt kérdés
Mert szerintem az angol jobban hangzik és a magyarban sok béna kifejezés van.2020. nov. 1. 09:47
2/20 anonim válasza:
Romániában rokonlelkekre találsz.
3/20 anonim válasza:
Nem tisztességes a svábokat magyarellenességgel vádolni. Ha valakik tudtak asszimilálódni és hasznossá válni, akkor azok a svábok.
4/20 anonim válasza:
Nem idegesít, csak vannak celebek akik giccsesen használják.
5/20 anonim válasza:
Jaj Julcsika most tette le a zangol békettőt, ő már vérprofi, magyarul beszélni meg milyen uncsi és béna...
Kérdező, felejts el magyarul és húzz ki külföldre. Tagadd le a származásod. A családoddal, barátaiddal se beszélj soha többet magyarul, elvégre ez tök égő, ne járasd le őket.
6/20 anonim válasza:
Es mennyire tudsz mar angolul? B2-t mar elerted, vagy csak meg sz omajgodot majmolod? Magyarul mar nem, angolul meg nem tudsz, ugye. Omajgodfakmided.
7/20 anonim válasza:
#6, hogy tagadhatna marble a mivoltjat? B2-vel kinyitja a szajat, rogton megmondjak, hogy egy kis okoskodo kozel-europai.
8/20 A kérdező kommentje:
C1-es próbanyelvizsgán 60%-ot értem el és dicséretes vagyok és tudok egysmást a nyelvtanáról. És az egész életemet az angol nyelvnek áldozom, de attól más dolgok is érdekelnek és a kiejtésem is jó. Az osztályomban én vagyok az egyik legjobb és többet tudok az omájgádnál. Például tudok olyan szavakat mint például: uvula, anemone. De még sokat kell tanulnom bevallom.
2020. nov. 1. 10:52
9/20 anonim válasza:
Majd mikor 90%-os leszel C1-bol, akkor fogsz tudni angolul mindennapos beszelgetesre.
60% sz eletben annyi, hogy epp atestel.
10/20 anonim válasza:
Nagyon büszke lehetsz rá, hogy idegesít az anyanyelved. C1-es nyelvvizsgán a 60% meg lókuki, ne haragudj. Az angol kiejtésed meg gyanítom tipik magyar. Áj szink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!