Csak engem idegesít, ha valaki így írja le a kérdést, mondatot?
Figyelt kérdés
"Valaki város?" "Jössz ma foci?" "Holnap megyek fodrász." Meg hasonlók. Miért nem lehet normálisan leírni?2019. szept. 24. 23:11
2/8 anonim válasza:
Miért kell, hogy idegesítsen? Engem az idegesít, amikor elírok mondatokat vagy az ellenkezőjét írom annak, amit gondoltam.
3/8 anonim válasza:
Elszomorít, de nem izgatom fel magam ezeken.
4/8 anonim válasza:
Engem jobban idegesít ha valaki egyszerű szavakat nem képes helyesen írni
Pl:
Lesz.fgvl Ma sem értem miért írják LESSZ -ként
Muszáj- muszály
menjek- mennyek ( még a szó értelme is mást jelent
5/8 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Bocsánat, beakadt a billyentyűzetem így a lesz szó után a zagyvasság ennek a következménye.
Szóval
Lesz- lessz
muszáj- muszály
menjek- mennyek
milyen- mijen
Az meg bosszantó, ha valaki szólni mer, akkor rögtön nyelvtan náci lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: az már engem nem idegesít, inkább nevetek rajta. Van egy ismerősöm, aki halál komolyan úgy ír, hogy: "mehetc", meg "hejyet" (ez a helyett szó akarna lenni)
2019. szept. 25. 02:28
7/8 anonim válasza:
Engem ez is idegesit,de a helyesirási hibák még jobban.
8/8 anonim válasza:
Felnott emberek gogicselnek!😄
Az biztos, hogy evekkel ezelott nem irtak/beszeltek igy az emberek. Sokkal kevesebb ember is volt helyesirasihibakkal.
A nep butul, nem okosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!