Lehetséges lenne megtanulni 5 nyelven? (bővebben lent)
Most 15 éves vagyok, és sokan mondják, hogy van érzékem a nyelvtanuláshoz. Most szeptembertől kéttannyelvű suliba fogok járni, olaszra. Szóval azt meg fogom tanulni felsőfokon, a második nyelvem a német lesz. Magánban szeretnék elkezdeni angolul.
Mire elvégzem a gimit (5 év múlva), addigra szerintetek meg lehet tanulni olaszul felsőfokon; és angolul, németül, spanyolul és franciául középfokon?
köszi a válaszokat(:
utolsó: azt inkább nem szeretném elmondani:/
"Mire elvégzem a gimit (5 év múlva), addigra szerintetek meg lehet tanulni olaszul felsőfokon; és angolul, németül, spanyolul és franciául középfokon?"
Igen, én gimn. végére különösebb nehézség nélkül tudtam angolul felsőfokon és németül középfokon, kétnyelvű gimn. és különösebb nyelvérzék nélkül. Ha magánúton tanulsz angolul, akkor az időszak végére tudni fogsz angolul és olaszul, és ezután a spanyol és francia könnyű lesz, néhány hónap. Bár én az olaszt, aminek szinte semmi haszna, nem erőltetném, hanem eleve az angolra helyezném a legnagyobb súlyt és másodsorban a franciára.
köszi a válaszokat!:)
utolsónak: német nagyon jól megy, a véremben van, mert negyedrészt német vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!