Hogyan lehet 2 magyar, angol akcentusa között ekkora különbség?
Nézzétek meg a videót, egy-egy magyar szurkoló nyilatkozik 0:08-tól és 0:28-tól. https://www.youtube.com/watch?v=Pdedf9Dnhk8
Hihetetlen mennyire nagy a különbség az akcentusaik között a második pali javára. Előbbi erőltetve igazi hunglish-an nyilatkozik utóbbi meg annyira lazán, mint a többi skadnináv/benelux ember, akiknél az angol oktatás nagyon fiatalon jó színvonalon zajlik. Én 27 vagyok iszonyatos szenvedések árán megszültem egy középfokú papírt a diplomához, de a mai napig csak motyogok alig tudok beszélni, gyér a szókincsem és ha már itt tartunk azt is megkérdezem, hogy Debrecen-ben hol van a legjobb oktatás, amivel olyan gördülékenyen beszélhetnék mint a 2. fickó? Köszi.
A második csávón is azért lehet hallani, hogy nem nyugat-európai, ők másféle akcentussal beszélnek. Az átlagos magyarra mindenesetre mindkettejük köröket ver angoltudás terén.
Az első zavarban van, a második meg inkább magabiztosabb. Feltehetően neki nagyobb rutinja van az élőszavas kommunikációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!