Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mik a különbségek a különböző...

Mik a különbségek a különböző angol akcentusok között?

Figyelt kérdés
Ez náluk olyan mint pl nálunk hogy rendes magyarok normálisan beszélnek pl a szegediek meg ő-vel?! vagy mi? meg pl ez a video http://www.youtube.com/watch?v=p4xDeB3IJMA&feature=fvwrel a vége felé mondja neki a riportel hogy beszéljen amerikai akcentussal és pl számomra semmi furcsa nincs benne mikor úgy beszél de ő meg tökre csodálkozik meg röhög rajta. neki az mért hangzik furcsán?

2012. aug. 15. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizonyos hangokat kicsit másképp ejtenek, meg szavak és a helyesírás is eltérhet néha. Ezt nem lehet így elmagyarázni, hallgass sok angol szöveget és egy idő után te is meghallod.
2012. aug. 15. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Annak ellenére, hogy értem, mit szerettél volna kérdezni, vigyázz, hogyan fogalmazol, mert a szegediek is rendes magyarok, csak némelyikük tájszólásban beszéli a nyelvet... :)

De egyébként olyan, csak sokkal durvább. Mondjuk nem kell kimenni sem Angliából, hogy két olyan eltérő angol akcentust halljunk, hogy összehasonlíthatatlan legyen. Másképp beszélnek délen és másképp északon. Remekül bemutatja ezt (és még jópár angol akcentust) az alábbi videó: http://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM

2012. aug. 16. 06:12
 3/4 A kérdező kommentje:
jó nem úgy értettem hogy nem rendes magyarok... csak valahogy hasonlítani akartam a 2t.. de nem úgy értettem még 1szer mondom :D
2012. aug. 16. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!