Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná nekem ezt valaki...

Lefordítaná nekem ezt valaki angolra?

Figyelt kérdés

A következőt szeretném írni egy ismerősömnek: A mi kultúránk sajnos nagyon különböző, és te nagyon messze vagy tőlem.

Örülök, hogy megismertelek, jól éreztem magam veled, de a távolság, és más kultúrából adódóan nem lehet közöttünk semmi. Sajnos. De remélem nem bántottalak meg. Ha legközelebb Egyiptomban járok, akkor szólok.

Ne haragudj.

Nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen előre is....elég hiányos az angolom, és nem akarom rosszul írni

2008. nov. 26. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Unfortunately our cultures are so different, and you're so far from me. It's lovely to meet you, i had a good time, but because of the distance -and the different cultures, there is no future for us. Unfortunately... I hope that you don't feel aggrieved.

I'll inform you, if/when i go to Egypt (next time).

I'm so sorry (nem pont "ne haragudj", de jobban illik ide)

2008. nov. 26. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :)
2008. nov. 26. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérlek
2008. nov. 26. 17:08
 4/6 anonim válasza:

Fontos feljegyzes:

Lanyok-asszonyok!

Vigyazni kell ezekkel az egyiptomi pincerekkel. :)

2009. máj. 29. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:
:) az én esetemben is pincérről volt szó! :D csak nem?? :D
2009. máj. 31. 18:10
 6/6 anonim válasza:

Mondom en, hogy tessek vigyazni!

Okulaskepp a tobbieknek ird le a storyt roviden! :)

2009. jún. 2. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!